dan-a2 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Vreau si eu un contor din asta.Se poate?Oficial. Pai daca are indexul de vreo 100 kw ,si pleaca invers si ajunge la 99....,9 Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Inversati legaturile fazei la respectivul contor adica intrare stanga /iesire mijloc - in mod sigur este un contor de constructie veche care nu are inscriptionat simbolul- UD-(unidirectional) si dvs. l-ati conectat invers, faceti inversarea si va inregistra corect... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Pai cat de vechi sa fie,ca eu le-am invatat prin 77 si nu aveau treaba cu ordinea de legare...cel putin nu pt sens,ca sa nu intram in alte amanunte. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Ati mentionat intr-un post anterior ca ati facut si dvs. o masuratoare cu un contor pasant- daca inca il mai aveti faceti proba si va veti convinge ...daca este unidirectional , legat invers va fi blocat... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Blocat e una,invartit invers e alta... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Variante constructive sunt multe...Inainte de"80 era varianta obisnuita care permitea rotatia discului in ambele sensuri iar contorul adauga -in sens pozitiv- si scadea cand discul se rotea invers- apoi , din cauza furturilor masive de energie , au aparut pe piata variantele cu blocaj la rotatia in sens invers ( se realiza cu un sistem tip clichet amplasat pe axul discului), apoi varianta care , indiferent de rotatie , contoriza in sens pozitiv ( adauga !) apoi varianta electronica... Link spre comentariu
Vizitator danimar Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 contorul e luat in toamna din Bricostore, scrie in germana pe el, iar cand merge invers, scade O sa incerc in seara asta sa-i montez faza invers, desi eu stiu ca l-am montat corect.( l-am montat la fel in alta instalatie si a mers corect). Nu conteaza cum merge, nu-l citeste nimeni, doar eu, dar ma cam incurca sa-l citesc invers.Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum