mihaitss Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Salut! Am un monitor crt si de odata in timpul functionarii, sa facut eranul negru. Ledul de la power se aprinde se aud sunetele de parca sar deschide dar nu apare nicio imagine pe ecran. Ce poate fi? Mai am si un televizor tot tub care se vede in curcubeu. Se poate repara? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 ...tv_ul e ..magnetizat.Potzi sa_l readuci la culorile initziale cu o bobina de demagnetizare Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 trebuie schimbat ptc-ul la tv.cu bobina de demagnetizare il rezolvi doar pt moment.cu monitorul trebuie verificat tz-ul din baleajul orizontal.acela se duce de obicei Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 "monitor crt" - Brand , Model ... ?"televizor tot tub" - Brand , Model ... ?Era buna o foto cu imaginea TV_ului . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Ca sa fii sigur,inlocuieste PTC apoi fa_tzi o bobina de demagnetizare si definitiveaza cu ea.Uite aici ceva similar:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=17&t=21444 Nu este obligatoriu sa fie PTC_ul defect ca sa apara culorile alea ciudate pe tub,cauze pot fi multiple,de ex, campuri magnetice provenite de la boxe,magnetzi puternici,obiecte metalice mari gen masina spalat,frigider vehiculate prin apropiere.In orice caz,fara bobina nu scapi de petele alea. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 eu am scapat de petele ale prin schimbarea ptc-ului la toate tv-urile cu aceasta probleme.asta dc nu este masca deformata. Link spre comentariu
mihaitss Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Despre ce tz este vorba ca nu inteleg, pe unde ar trebui sa se afle? Multumesc! Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Despre ce tz este vorba ca nu inteleg, pe unde ar trebui sa se afle? Multumesc!Uite asa arata un ptc este marcat acolo cu rosu https://www.google.ro/search?q=kb926qf& ... B300%3B300 Link spre comentariu
mihaitss Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Ptc stiu l-am gasit si ma duc maine sa cumpar altu. Buba e ca s-a spus ca la monitor e posibil sa fie dus tz-u, ce e ala, cum arata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum