Ashky Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Dragi colegi forumisti, am nevoie de un exemplu de cod i2c slave ptr pic 16f690 in asm. Sunt in pana de timp si ca de obicei AN-urile microchip nu functioneaza. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Constatarea ta in privinta AN-urilor de la Microchip este bazata pe experienta proprie banuiesc?! Uite ceva similar aici: http://www.microchip.com/forums/m772406.aspx Link spre comentariu
Ashky Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Multumesc de raspuns, da, din experienta proprie vorbesc.Poate am avut eu ghinion si ce am testat nu a fost functional.Eu doream (si inca mai doresc) o bucatica de cod testata si functionala. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Uite ceva aici : https://www.newioit.com.au/archives/5. Altfel, librarii functionale 100% la compilatoarele Mikroelektronika. Am intrebat de experienta ta cu I2C ca si altii zic la fel despre AN de la Microchip . Link spre comentariu
Ashky Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Multumesc de link.Nu e vorba doar de I2C, am incercat mai multe AN-uri de-a lungul timpului, un singur cod a functionat.Stiam de microe, dar nu stiu o boaba de C sau alt limbaj de nivel inalt.In asm ma descurc binisor, dar sunt prea putine informatii in datasheet despre I2C.As vrea sa simulez un DS1621.Am un senzor de temperatura wireless pe 433Mhz, am facut softul de receptie si acum vreau sa trimit mai departe temperatura prin I2C unui ceas. Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Imi pare rau ca te contrazic, dar mie informatiile de prin data-sheeturi referitoare la i2c mi se par OK. Eu am reusit sa fac picurile si stapani (cu niste senzori) si sclavi (extensie la un lego mindstorms).Ce-i drept stiam deja ce e si cum functioneaza i2c. Documentatie pentru protocol are Philips pe site.Cod am numai in C. Daca e cazul pot posta in weekend. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum