Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I2C Slave

Ashky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ashky

3

• Mircea

2

• Liviu M

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de raspuns, da, din experienta proprie vorbesc.Poate am avut eu ghinion si ce am testat nu a fost functional.Eu doream (si inca mai doresc) o bucatica de cod testata si functionala.

Link spre comentariu

Multumesc de link.Nu e vorba doar de I2C, am incercat mai multe AN-uri de-a lungul timpului, un singur cod a functionat.Stiam de microe, dar nu stiu o boaba de C sau alt limbaj de nivel inalt.In asm ma descurc binisor, dar sunt prea putine informatii in datasheet despre I2C.As vrea sa simulez un DS1621.Am un senzor de temperatura wireless pe 433Mhz, am facut softul de receptie si acum vreau sa trimit mai departe temperatura prin I2C unui ceas.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca te contrazic, dar mie informatiile de prin data-sheeturi referitoare la i2c mi se par OK. Eu am reusit sa fac picurile si stapani (cu niste senzori) si sclavi (extensie la un lego mindstorms).Ce-i drept stiam deja ce e si cum functioneaza i2c. Documentatie pentru protocol are Philips pe site.Cod am numai in C. Daca e cazul pot posta in weekend.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări