morpheusRO Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Salutare! Va prezint cateva poze cu amplif-uri realizate de mine in 2013. 1. Amplif de casti. 2. Amplif PP 2x12W cu el 84 (6P14P) 3. Amplif SE cu G807 ~2x7W 4. Amplif PP cu 4P1L 2x5W 5. Amplif SE cu 6N13P 2x6W 6. Amplif SE cu doua 6P3S-E pe canal, ~2x18W 7. Amplif PP cu 6P3S-E 2x75W Mentionez ca toate traf-urile de iesire poarta semnatura LMO - Lazaroiu. Am pus aceste imagini cu montajele facute in ideea de a determina si pe altii sa-si expuna amplif-urile si sa invatam si din imagini, nu numai din cursuri si carti. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Foarte frumoase,felicitări! La mai multe! Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 La mai multe...Un Like sincer! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Io, fiind ocupat cu zugrăvitul, montatul gresiei, faianţei şi parchetului, n-am făcut decît două amplifuri noi, cel universal ptr familia de lămpi 6L6 şi cel cu EL34. Am mai modificat unul mai vechi cu EL12. Poze mioape... Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 @morpheusRO: productivitatea excelenta , felicitari.Am cateva intrebari:care iti este cel mai drag,care suna cel mai frumos si cu ce muzica,cu care ai avut cel mai mult de lucru , le faci ptr. vitrina sau ptr. vanzare,ce boxe ai?Si ar mai fi.Pe forum de ce nu ai postat nimic pana acum? Oscilograme,montajul sub capota?Sant curios, ptr. ca nu ma multumesc doar cu Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 @morpheusRO: productivitatea excelenta , felicitari.Am cateva intrebari:care iti este cel mai drag,care suna cel mai frumos si cu ce muzica,cu care ai avut cel mai mult de lucru , le faci ptr. vitrina sau ptr. vanzare,ce boxe ai?Si ar mai fi.Pe forum de ce nu ai postat nimic pana acum? Oscilograme,montajul sub capota?Sant curios, ptr. ca nu ma multumesc doar cu Este un om deosebit,modest,cu foarte mult bun simt si un caracter exemplar. D-l Chirita imi este prieten si ma bucur sa afirm si mai ales sa cred asta.Ce vedeti dv. aici este o mica parte din realizarile d-lui,iar unele dintre ele daca nu ma insel chiar cel cu G-807 a fost prezent la intalnira lamparilor de anul trecut. Felicitari dl.Chirita din toata inima si multumim ca ne incantati ochi cu aceste faine realizari! P.S chiar ar trebui sa dati curs cerintelor lui @simson: schema,configuratie ,sunteul cel mai placut pentru dv.,...,bineinteles daca aveti timp ! Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Tot de morpheusRO realizate si cele din linkul de mai jos. Acestea fac parte dintr-o serie mai aparte. As numi-o "Seria Gastro". Foarte multa ingeniozitate in realizarea lor. viewtopic.php?f=28&t=106271 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Am văzut ''tava'' cu 6P6S. Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 si eu am vazut cum si-a gasit alt stapan...se pare ca mai exista doritori de sunet cu miros de tub electronic...Felicitari, sunt frumoase ! Te asteptam cu altele noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum