Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bilant audio 2013

morpheusRO

Postări Recomandate

Salutare!

Va prezint cateva poze cu amplif-uri realizate de mine in 2013.

1. Amplif de casti.

Posted Image

2. Amplif PP 2x12W cu el 84 (6P14P)

Posted Image

3. Amplif SE cu G807 ~2x7W

Posted Image

4. Amplif PP cu 4P1L 2x5W

Posted Image

5. Amplif SE cu 6N13P 2x6W

Posted Image

6. Amplif SE cu doua 6P3S-E pe canal, ~2x18W

Posted Image

7. Amplif PP cu 6P3S-E 2x75W

Posted Image

Mentionez ca toate traf-urile de iesire poarta semnatura LMO - Lazaroiu.

Am pus aceste imagini cu montajele facute in ideea de a determina si pe altii sa-si expuna amplif-urile si sa invatam si din imagini, nu numai din cursuri si carti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• morpheusRO

1

• simson

1

• romicap

1

Top autori în acest subiect

Io, fiind ocupat cu zugrăvitul, montatul gresiei, faianţei şi parchetului, n-am făcut decît două amplifuri noi, cel universal ptr familia de lămpi 6L6 şi cel cu EL34. Am mai modificat unul mai vechi cu EL12. Poze mioape... :rade:

Link spre comentariu

@morpheusRO: productivitatea excelenta , felicitari.Am cateva intrebari:care iti este cel mai drag,care suna cel mai frumos si cu ce muzica,cu care ai avut cel mai mult de lucru , le faci ptr. vitrina sau ptr. vanzare,ce boxe ai?Si ar mai fi.Pe forum de ce nu ai postat nimic pana acum? Oscilograme,montajul sub capota?Sant curios, ptr. ca nu ma multumesc doar cu :aplauze

Link spre comentariu

@morpheusRO: productivitatea excelenta , felicitari.Am cateva intrebari:care iti este cel mai drag,care suna cel mai frumos si cu ce muzica,cu care ai avut cel mai mult de lucru , le faci ptr. vitrina sau ptr. vanzare,ce boxe ai?Si ar mai fi.Pe forum de ce nu ai postat nimic pana acum? Oscilograme,montajul sub capota?Sant curios, ptr. ca nu ma multumesc doar cu :aplauze

Este un om deosebit,modest,cu foarte mult bun simt si un caracter exemplar. D-l Chirita imi este prieten si ma bucur sa afirm si mai ales sa cred asta.Ce vedeti dv. aici este o mica parte din realizarile d-lui,iar unele dintre ele daca nu ma insel chiar cel cu G-807 a fost prezent la intalnira lamparilor de anul trecut. Felicitari dl.Chirita din toata inima si multumim ca ne incantati ochi cu aceste faine realizari! :31 P.S chiar ar trebui sa dati curs cerintelor lui @simson: schema,configuratie ,sunteul cel mai placut pentru dv.,...,bineinteles daca aveti timp !
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări