Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma simpla cu 12f675 stie cineva?

Postări Recomandate

SalutAm nevoie de o schema simpla si un soft de alarma preferabil cu 675 (sau 16f84, 628)care sa functioneze astfel:1. la activare sa am un led care sa clipeasca din ce in ce mai repede pana cand ajunge la 15 secunde iar apoi sa se stinga si sa cupleze un releu: R1.2. senzorul pentru declansarea alarmei va fi unul NC iar la deschiderea lui ledul va clipi in intervale> ..._..._..._..._ pana la 10 secunde cand daca nu se va apasa butonul B, va fi activat releul R2. (reprezentand intrarea in alarma)(butonul B poate fi apasat oricand inaintea sau dupa trecerea celor 10 secunde)3.pentru dezactivare/activare va fi necesara apasarea butonului B4. la dezactivare prin apasarea butonului B ledul se va stinge iar R1 va trece in starea off.(la fel si R2 daca este activat)componente:-pic 12f675/629/16f84/628 oricare dintre-senzor NC-2 relee-1 ledVa multumesc pentru timpul acordat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

pai bere nu mai vreau pentru ca vad ca mi-ai trimis tu mai sus :)Cand spui hardware la ce te referi? daca ma descurc cu montajul? Da, ma descurc fara probleme cu montajul fizic dar la partea de soft nu stiu pentru ca de aia cer ajutorul daca se poate.As vrea bineinteles sa pot face ceva cursuri pentru a invata programarea dar nu stiu daca exista asta in afara facultatii. De citit din carti si de pe net am citit dar nu am gasit nicaieri ceva foarte concret.multumesc oricum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări