Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj STK465

Vizitator Filip Teofil

Postări Recomandate

Vizitator Filip Teofil

Salutari.Am pe aici un stk465 si ma gandeam sa nu-l las acilea sa se lipeasca de praf, din cate am cautat pe net poate scoate o putere de 2x30W, 2x40W si numa bun ar fi. Acuma as avea o rugaminte, am cautat si am gasit ceva cablaj, printre primele care apar la imagini, nu as dori sa utilizez cablajul respectiv, am vazut ceva mai interesant ce contine si sigurante de protectie pe iesiri, cred...Ati putea sa-mi recomandati ce sa fac, sa ma folosesc de schema din data-sheet si sa realizez eu cablajul, plus daca ati putea sa m-ajutati cu cateva imbunatatiri...As fi foarte recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Filip Teofil

Cu asta si termin aici... o intrebare: ce sursa recomandati sa fac acestui amplif?Sa folosesc ceva in jurul integratului LM338? merge pana la 5A.Trebuie specificat ca am nevoie de 28V si pentru 30W in 8ohm aproape 2 amperi, nu?Daca ati putea sa-mi recomandati ceva.Va multumesc pentru rabdarea voastra.

Link spre comentariu

Dacă e original poţi să-l alimentezi şi la +/-35V maxim, răcire să aibă. Foloseşte schema din pdf-ul Sanyo, cu amendamentul că acolo e dată amplificarea maximă suportată x100, în mod normal e folosit ca orice alt amplif la circa x30 ca să n-ai surprize.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări