Vizitator johnny_bushy Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Buna ziua. Am o problema cu tastele SHIFT la un laptop Asus X53S cu sistem de operare Windows Home Premium adus din Italia. Nu pot tasta caracterele speciale sau cu litere mari fara a folosi caps lock, prin utilizarea oricareia dintre cele doua taste. Nu merg nici in alte imrejurari. Am inversat din setari cu tasta caps lock si functioneaza cu comanda caps lock, deci fizic nu cred ca are o problema. Folosind On-Screen Keyboard acolo merge. Am schimbat limba, am umblat pe la sticky keys si nu vrea sau poate nu am selectat eu bine. Ma gandesc poate e blocata prin vreo combinatie de taste sau ceva de prin BIOS. Nu stiu ce sa ii mai fac si e foarte enervant. Solicit sprijinul unui cunoscator. Poate ma ajutati si cu un driver al chipset-ului pentru modelul meu. Multumesc. Link spre comentariu
Copak Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Buna! Aici puteti descarca driverele pentru laptopul Dvs,alegand modelul exact din cele 10 gasite X53S. http://www.asus.com/ro/support/Product- ... yword=x53s Succes! Copak Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum