Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dispozitivul laudat ca reduce consumul

catax4u

Postări Recomandate

Salut. Asa din curiozitate, am vazut prin diverse reclame si se mai lauda si o cunostinta de-a mea ca ar exista un dispozitiv care reduce consumul de curent electric in casa daca e pus intr-o priza si ca dispozitivul asta functioneaza cumva pe principiul condensatorului sau contine un condensator, ceva de genul asta. Ma intreb daca e vreun sambure de adevar? (nu va inchipuiti ca astept sa-mi zica cineva formula magica si eu sa o pun in practica, intreb doar din curiozitate).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• albasete

4

• doru3160

3

• catax4u

3

Top autori în acest subiect

Cam la fel cum functioneza dispozitivul ce reduce consumul de carburant la masina. Sau pastilele de marit sanii la femei si penisul la barbati. Sau cele de slabit si cele de crescut parul pe capul chelului!Ai inteles...

Link spre comentariu

E veche poanta, vezi analogia cu magnetii pusi pe conducta de benzina, ,,polarizeaza moleculele,, si astea se aranjeaza asa frumos in cilindru, ca ard toate odata domnule, o grozavie !!!E o excrocherie ca multe altele, se bazeaza pe naivitatea unora, care sunt destui din pacate...

Link spre comentariu

Din moment ce ai deschis un astfel de subiect,tare ma tem ca te afli printre ei(sau te aflai).Ce poti sa le transmiti celor amatori de asa ceva,e ca daca pui mai multe dispozitive din astea pe o priza si le inseriezi bine,o sa sfarsesti prin a avea factura negativa de la EON.Primul reduce consumul, al doilea dispozitiv te duce la consum zero si abia de la al treilea intri pe profit...deci cu cat cumperi mai multe,cu atat mai bine,scapam de criza energetica. :rade:

Link spre comentariu

Da, haios! :rade: Insa, sa stii ca nu din motivu presupus de tine am deschis subiectu asta, ci invers, adica voiam si alte pareri care sa o sustina pe a mea, si nu orice pareri, ci unele care vin de la oameni care sunt meseriasi si care au alta putere de convingere. Voiam sa arat altora care citesc comentariile ca minuni d-astea nu se prea intampla mai ales ca nu au suport real.

Link spre comentariu

Daca avem in casa prize duble, montam cate doua dispozitive in fiecare priza si atunci Renelul ne va da si bani. Cu cat mai multe prize, cu atati mai multi bani. Este absolut necesar sa avem prize ceramice.

Link spre comentariu

Doar ce am vazut un astfel de dispozitiv aseara la un prieten - si culmea, unul din cei mai buni electricieni pe care i-am intalnit. L-a cumparat ca a vazut prin multe case din Italia astfel de dispozitive. Desi era sceptic, datorita pretului accesibil, a luat si el unul, de curizitate. Bineinteles ca nu are nici o legatura cu reducerea facturii la curent.Doar umplerea buzunarelor unor smecheri care profita de naivitatea oamenilor.

Link spre comentariu

Decat sa dati bani pe asa ceva mai bine va vand eu ionizatoare auto cumparate pe ebay(lot 5 bucati).Contin :corpul ionizatorului(aluminiu), un led albastru,o rezistenta,si un tranzistor cu emitorul legat la plus,colectorul si baza in aer.Ledul are infasurata o plasa fina pe el,bineinteles nelegata la nimic.Deci daca vreti sa fiti fraieriti, macar eu o fac la bani mai putini :ras:

Link spre comentariu

Se acorda cred eu o prea mare atentie unui subiect total neinteresant, ca sa nu spun de cacao. Ma intreb oare cati dintre cei care spun la astfel de subiecte fals sau nu exista asa ceva, chiar cred in sinea lor ceea ce spun? in cel mai fericit caz poate se repeta mecanic expresia nu cred, dar nici ei nu stiu si de ce, naivitatea este precum o boala care se extinde rapid printre cei mai putin cunoscatori, si cred eu pe asta se bazeaza strategia multor comercianti.

Subiectul asta ar trebui cred eu inchis.

Link spre comentariu

Se acorda cred eu o prea mare atentie unui subiect total dezinteresant, ca sa nu spun de cacao.

Şi de ce ar fi un subiect dezinteresant (ai vrut să spui neinteresant? Dezinteresat? Dezinteresant nu există.), dacă oamenii vor să ştie? Pe mine mă bucură să văd că tot mai multă lume îşi dă seama de ţepe.
Link spre comentariu

Ai dreptate Boss, am folosit eronat expresia aceea, imi asum greseala si-mi cer scuze pentru ea, am corectat acum, si totodata iti multumesc pentru observatie.PS: As fi tare fericit sa fie asa cum zici, si lumea intr-adevar sa-si deschida ochii, numai ca ma tem ca in realitate sa nu fie tocmai asa mereu...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări