Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor microunde LFG confort model LF-7273

incepatorul_br

Postări Recomandate

salutare. am o problrma cu acest cuptor cu microunde, si anume ca nu mai incalzeste.am verificat tot: switch-urile, cut-off-urile. si sunt ok. totusi nu imi ajunge curent la transformator.ce am omis?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• incepatorul_br

8

• validae

3

• gaguady

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Nu am gasit imagini cu el din descrierea data, are temporizator mecanic rotativ sau digital?Daca e mecanic, se poate sa fie contactul temporizatorului, am gasit recent un cuptor cu contactele scrum. Daca e electronic, verifica starea releului de comanda. Cand spui ca nu ajunge curent la transformator, sa inteleg ca nu se alimenteaza cu 220V in primar, nu ? Ca daca se alimenteaza in primar, ai siguranta de pe secundarul de inalta tensiune arsa.

Link spre comentariu

l-am verificat si pe acela si nici acolo nu am nici o tensiunereleu, diodele sunt bune si condensatorul l-am schimbat, de asemenea am verificat si sigurantele de watt-aj si sunt ok.nici aici nu am tensiune pentru ca aceasta placa se alimenteaza din temporizator

Link spre comentariu

Dacă ai zis că la slow acting relay nu ajunge tensiunea, lampa, ventilatorul si motorul funcționează, ... atunci mai verifica încă o dată switch-urile monitor și power. Verifică și timer-ul dacă tot e înnegrit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări