incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 salutare. am o problrma cu acest cuptor cu microunde, si anume ca nu mai incalzeste.am verificat tot: switch-urile, cut-off-urile. si sunt ok. totusi nu imi ajunge curent la transformator.ce am omis? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Ai o siguranta mare intr-un suport de plastic , ai verificat-o ?? Link spre comentariu
gaguady Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Verifică sig. fuzibilă, cablurile să nu fie întrerupte, bobinele transformatorul să nu fie întrerupt cât și butonul de la ușă, să fie bun. Sau l-ai verificat? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Nu am gasit imagini cu el din descrierea data, are temporizator mecanic rotativ sau digital?Daca e mecanic, se poate sa fie contactul temporizatorului, am gasit recent un cuptor cu contactele scrum. Daca e electronic, verifica starea releului de comanda. Cand spui ca nu ajunge curent la transformator, sa inteleg ca nu se alimenteaza cu 220V in primar, nu ? Ca daca se alimenteaza in primar, ai siguranta de pe secundarul de inalta tensiune arsa. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 da. am verificat-o prima. am uitat sa mentionez ca in rest merge lumina, ventilatorul, dar nu ajunge curent la traf. am postat si schema. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 temporizatorul e mecanic rotativ. da, nu am 220 la pimarul trafului.am verificat si contacti de la usa si sunt ok.temporizatorul e GALANZ model TM30MU01E Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Vezi ca mai ai un releu ,,slow acting relay,, in schema, l-ai verificat ? Este pozitionat undeva in spate la unele cuptoare si poate nu l-ai vazut. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 l-am verificat si pe acela si nici acolo nu am nici o tensiunereleu, diodele sunt bune si condensatorul l-am schimbat, de asemenea am verificat si sigurantele de watt-aj si sunt ok.nici aici nu am tensiune pentru ca aceasta placa se alimenteaza din temporizator Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Pai atunci, daca lumina se aprinde si platoul se roteste, mai sunt decat doua contacte posibile, releul ,,slow action,, si contactul Power Switch. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 pe placa cu releu nu ajunge curent.am desfacut temporizatorul si are contacti inegriti si o parghie de plastic putin topita la contacti de power. Link spre comentariu
gaguady Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Dacă ai zis că la slow acting relay nu ajunge tensiunea, lampa, ventilatorul si motorul funcționează, ... atunci mai verifica încă o dată switch-urile monitor și power. Verifică și timer-ul dacă tot e înnegrit. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 am cuplat pe direct timer-ul si a functionat si releul si aveam si tensiune la primarul trafului. am reusit sa incalzesc si ceva cu eldeci defect e timer-ul Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 acum unde pot gasi un astfel de timer?si anume: GALANZ model TM30MU01E Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum