bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Am gasit pe net schema si cablajul corectorul de ton Rod Elliott project 97.A incercat cineva aceasta varianta de cablaj? Astept pareri. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Cablajul este dublu strat deci nu e chiar asa de usor de facut. Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 cred ca as putea pune acei calareti sub acele rezistente pt a nu-l face dublu.Dar eu altceva am observat.Cred ca pot de volum este conectat gresit.Adica sensul de rotatie pt minim de ex. este invers fata de sensul de rotatie spre minim al joaselor si inaltelor. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Mie nu prea imi place traseul de masa. Merge din una in alta.Fa cablajul lui @Mircea Crisan. Este testat si e functional. Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Daca as construi acest corector fara etapa finala de amplificare cati V sau mV as avea pe iesirea lui.Eu il voi conecta la intrarea unui amplificator pe bdx 66/67.Acest amplificator are o sensibilitate la intrare de aprox 1V.Credeti ca mai este necesara si etapa finala de amplificare ? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Ultimul etaj de preamplificare are raportul de amplificare aproximativ egal cu 2. Cred ca nu este neaparat necesar dar totusi nu strica sa-l pui. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Daca citim cu atentie ce spune Elliot cam ar trebui:"The final stage is inverting - this is to correct for the inversion in the tone controls, and brings the overall phase back to normal." Spor,Mircea. Link spre comentariu
Postări Recomandate