Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare LG T385

K1nderu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

7

• TestPoint

4

• lucione_cip

1

Easy way to enter unlock code to LG T385 :To enter unlock code for LG T385 1. Power on your LG phone with the original SIM card in. 2. Enter 2945#*385#. 3. A menu will pop up, select SIM Unlock or network lock. 4. Enter your NCK unlock code and hit OK. 5. Your LG phone may automatically reboot.Folosesti primul cod, sim lock....

Link spre comentariu

Daca s-au introdus coduri eronate contorul se blocheaza si nu mai accepta niciun cod, chiar daca-i cel corect... In acest caz se mai poate debloca cu ajutorul acestei "formule" : cablu + tool = service gsm. :jytuiyu

Link spre comentariu

Telefonul nu l-am luat nou,posibil ca cel dinaintea mea sa fii incercat aceasta operatiune,si cu ce-am mai incercat eu (inainte sa deschid acest subiect) sa se fi blocat contorul,o sa-l duc in service sa-l decodez,va multumesc foarte mult pentru ajutor si pentru timpul acordat,sanatate!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Cezar Florin Taranu

Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de decodare  pentru lg T385,

codul IMEI .352325-05-48998-1.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări