dnyfvx Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 buna ziua,cunoaste cineva aceasta masina de spalat,imi merge incontinuu la spalare nu termina programul si nu evacueaza apa,pompa este buna,daca dau din buton la evacuare apa mi-o goleste dar in timpul programului nu,ce sa aiba? Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Am vazut mai multe modele pe net, asa ca intreb: butonul de selectie a programului se roteste, adica este analogic sau digital ?Analogic: se invarte singur dupa ce a fost selectat programul.Digital: ramane in aceeasi pozitie pana la sfarsit. Link spre comentariu
gymy Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Verifica rezistenta si pompa .De obicei elicea de la pompele bosch se cam rup. Link spre comentariu
dnyfvx Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 butonul este digitalam incercat ier sa o pun pe alt program mai mare 110min si acolo am vazut ca merge bine,pe astea mai mici face probleme Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Sa nu fie o problema de programare, nu a primit corect o comanda si astfel face un alt program.Pentru gymy:"De obicei elicea de la pompele bosch se cam rup." -> Corect este "De obicei elicea de la pompele bosch se cam rupe." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum