Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufe pini Auto ECU Mk4 si 2.4 MM

Vizitator drinkyboy

Postări Recomandate

Vizitator drinkyboy

Buna Seara,

Am o problema la legarea unui tempomat pe un Golf 4 1.6 FSI. Conform schemei de montaj am maneta si cablajul pana in zona de sus a bordului unde intra intr-o mufa ce e intermediara intre habitaclu si motor. Pana aici ok.

Ideea e ca din acea mufa unde adaug pini tata deja montati pe firele manetei, in cealalta mufa care ar trebui sa mearga catre ECU nu am firele necesare si nici mufele tata. Doresc sa confectionez o prelungire de fire in care la un capat sa mufez papuci mama de 2.4mm pe care i`am gasit deja sa ii cumpar si papuci mama jumatate cat acestia de 2.4 adica de 1.2 daca se gasesc. Poate nu e chiar 1.2 dar am masurat un pin tata de pe mufa de la maneta si cam acolo e...

La celalalt capalt al celor 4 fire am nevoie de alti pini mult mai subtiri pentru mufa premontata pe ECU masinii.

Aveti atasate niste poze poate va puteti da seama despre ce vorbesc.

Va rog frumos sa imi dati un sfat unde as putea sa ii achizitonez.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

2

• elektronu85

2

Top autori în acest subiect

Salut! Am si eu o intrebare : cum scoti pinii din mufe? Am si eu o problema asemanatoare si nu imi dau seama cum as putea extrage in siguranta pinii din mufe. Ai vreun extractor special sau ceva?? Eventual daca esti bun posteaza o poza sau un link de unde as putea cumpara asa ceva. Multumesc!

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare : cum scoti pinii din mufe? ...extrage in siguranta pinii din mufe

Cu un ac de cusut prins intr-un cleste, singura metoda ( scula ) care am gasit-o. La inceput te chinui un pic dar merge dupa incercari repetate. Scoti unu chiar un pic " afectat " , sa-ti dai seama unde stau clamele care il blocheaza, dupa aia merge mai usor. Nu cred sa existe scule speciale pentru extras pini din mufe, in service autorizat nu se scot pinii din mufe, se inlocuieste instalatia - cablajul electric cu totul, sau in service " de la colt sau de cartier " se taie firul si se innoada, si daca ai noroc se izoleaza legatura.
Link spre comentariu

De existat stiu sigur ca exista scule pentru asa ceva, se numesc extractoare de pini doar ca sunt destul de variate si nu stiu exact ce anume se preteaza pentru ceea ce am eu nevoie si de asta intreb poate cineva are si a folosit asa ceva si ne poate indruma spre un magazin sau ceva de unde putem achizitiona scula potrivita.

Link spre comentariu

Eu am reusit intotdeauna cu un ac si multa rabdare

... ne poate indruma spre un magazin sau ceva de unde putem achizitiona scula potrivita.

La fabricile de cablaje auto ( sint o gramada incolo prin Ardeal ) gasesti sigur, dar cum s-o " achizitionezi " asta te descurci tu, ca esti baiat mare ... :freaza:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări