adircf Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 ...jafurile alea...de ce?, Am facut o comparatie intre 2 pht-uri si apt 150 si pe langa claritatea si finetea inaltelor la apt, pht-urile chiar erau dezgustatoare.plus ca au si ferofluid apt-urile :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Am intrebat fiindca am vazut ca sunt date cu 300w rms. stie cineva daca le pot folosi cu APT200 de la Eminence fara difuzoare de medii.multumesc pentru raspunsuri.Pot fi folosite cu APT200, dar o sa fie destul de complicat sa faci managementul puterii. La 400w/8 ohm, chiar daca o sa filtrezi la 6Khz, cu 18dB/octava, nu cred ca o sa reziste in clipa cand o sa intri in distorsiuni ( mai devreme sau mai tarziu, se va intampla ).Partea proasta este ca vei fi obligat sa faci compromisul filtrarii la o frecventa foarte ridicata. In felul acesta, boxa va deveni foarte directiva in zona frecventelor medii inalte, avand si distorsiuni ceva mai mari decat daca ai face filtrajul mai jos ( 2Khz ~ 3,2Khz ).Daca nu faci acest compromis, tweeterul APT o sa crape foarte repede.Sugestia mea ar fi sa renunti la ideea combinarii cu un tweeter si sa folosesti un driver de 1" cu bobina de minim 1,7" , indiferent de marca aleasa, sau sa folosesti un difuzor de medii, transformand incinta in una pe trei cai, in cazul ca ai cumparat deja APT 200. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum