liuro Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Salut ! Am desfacut o lanterna care nu mai reincarca si am depistat ca o rezistenta de 1K era prajita, am inlocuito cu una de 2K ca nu am avut pe moment alta si pare sa functioneze. Este vorba despre un montaj cu alimentare la 220v si iesire de 5v. Intrebarile mele sunt :1) datorita rezistentei de 2K se poate arde alta componenta ?2) arderea rezistentei se datoreaza baterii care nu mai indeplineste conditiile de buna functionare? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 http://danyk.cz/ledzar_en.html Uite aici ai un calculator pt rezistente si cond care sunt in lanternele alea.Rezistenta s-a ars probabil de buna ce a fost.Se poate si sa ai ceva la ,,cacumulatorul'' ala (ca nu merita sa-i spui altfel).In fine,eu zic ca daca incarca si merge lanterna aia lasa rezistenta asa nu te mai chinui,oricum daca o folosesti des o arunci in curand.Dar la banii aia asta e,e ok. Banuiesc ca e o lanterna chinezeasca. Link spre comentariu
liuro Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Multumesc pentru raspuns. Proabil ca e incarcata destul de des sau uitata in priza, e lanterna unei batrane care-mi este vecina. A venit la mine si mi-a zis ca m-a vazut intr-o zi lipind niste fire si crede ca pot sa-i repar si ei lanterna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum