Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lanterna reancarcabila cu led.

liuro

Postări Recomandate

Salut ! Am desfacut o lanterna care nu mai reincarca si am depistat ca o rezistenta de 1K era prajita, am inlocuito cu una de 2K ca nu am avut pe moment alta si pare sa functioneze. Este vorba despre un montaj cu alimentare la 220v si iesire de 5v. Intrebarile mele sunt :1) datorita rezistentei de 2K se poate arde alta componenta ?2) arderea rezistentei se datoreaza baterii care nu mai indeplineste conditiile de buna functionare? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liuro

2

• marius_3004

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

http://danyk.cz/ledzar_en.html

Uite aici ai un calculator pt rezistente si cond care sunt in lanternele alea.Rezistenta s-a ars probabil de buna ce a fost.Se poate si sa ai ceva la ,,cacumulatorul'' ala :rade: (ca nu merita sa-i spui altfel).In fine,eu zic ca daca incarca si merge lanterna aia lasa rezistenta asa nu te mai chinui,oricum daca o folosesti des o arunci in curand.Dar la banii aia asta e,e ok.

Banuiesc ca e o lanterna chinezeasca.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns. Proabil ca e incarcata destul de des sau uitata in priza, e lanterna unei batrane care-mi este vecina. A venit la mine si mi-a zis ca m-a vazut intr-o zi lipind niste fire si crede ca pot sa-i repar si ei lanterna. :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări