alin 105 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Salut, Cineva mi-a facut o oferta pentru niste componente , mai precis un regulatorul pt oxigen cu cele doua manometre si arzatorul cu becul inclus (chestia aia care se tine in mana si are cele doua robinete).Componentele nu arata prea stralucit si sigur or avut zile mai bune acum 20 de ani.Cum s-ar putea verifica daca sunt bune sau nu, ce trebuie urmarit la ele?In special ma gandesc la regulatorul de oxigen... Ideea e ca am nevoie de un aparat de sudura oxiacetilenica pt atelier iar acum am ocazia sa cumpar o parte din accesoriile necesare. Link spre comentariu
molioa Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Simplu, arzatorul suflati in amandoua orificiile pe rand, si vedeti cum inchid robinetii. Daca aveti posibilitatea, cufundati-l in apa, cand suflati si urmariti sa nu iasa aer pe la robineti.Regulatorul, cam greu de verificat daca nu aveti o butelie incarcata. Eu am trecut prin Mures, m`am intalnit cu vanzatorul (luat din ziar) l`am intrebat daca-i ok, i-am dat banii pe geam si am luat regulatorul. Acasa l`am pus pe butelie, si era ok!De asta zic, de regula sunt bune -meseriasii le intretin. Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Regulatorul il puteti monta la un tub de oxigen plin ,dupa care deschideti robinetul tubului si primul manometru ar trebui sa arate in jur de 150atm,iar al doilea in functie de robinetul de pe regulator se regleaza intre 0 si 25 atm.De regula se taie cu 8....12 atmMARE ATENTIE nu se lucreaza cu grasimi pe maini PERICOL DE EXPLOZIE!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Eu am inceput cu buteliile achizitia, sunt cele mai importante si mai greu de cumparat.Daca aveti buteliile, este OK si atunci deabia cumparati restul.Eu am cumparat de ebay.de cu cativa ani in urma, regulator de oxigen + supapa de siguranta pentru oxigen, regulator de acetilena + supapa de siguranta pentru acetilena, furtun dublu acetilena-oxigen 20metri, trusa de sudura oxiacetilenica produsa de MESSER GRIESHEIM cu patru becuri de sudare si bec pentru taiere, adica tot necesarul si am licitat si am castigat licitatia si am platit 160€ + taxe de transport in germania si de acolo persoana care ma ajutat l-a trimis cu o masina pachetul.Merita cautat pe ebay.de, iesiti ieftin si scule de calitate. Sfatul meu... Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Mda, solutia cu ebay-ul e cea mai ok si de bun simt, de-a lungul anilor s-au adunat sume considerabile de bani pe sculele mele cumparate din tara (platind mai mult), n-am cumparat nimic de pe ebay din pacate....O sa fac demersurile necesare sa-mi fac un cont de Paypal- ala e principalul impediment in momentul de fata. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Poze cu trusa cumparata de pe ebay.de.Becul din trusa este achizitionat ulterior din targ cu 70RON, becul trusei este pe furtune, am sa fac o poza si la acela. Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Trusa dupa cum arata e aproape noua, ce componente avea nenea ala de vanzare erau vai de steaua lor cum aratau.De acolo si dubiile mele legate de eventualele defectiuni.Cat a costat trusa cu tot cu transport pana in Ro? Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Din trusa era numai becul cel mic folosit, restul erau noi, eu am folosit taietorul ca am avut ceva fiare de maruntit, profile de 20mm si a fost cel mai comod sa le maruntesc.Amscris mai sus cat a costat, am comandat-o in germania la un prieten si de acolo mi-a trimis-o respectivul.De aceea zic ca mai buna afacere se poate face licitand pe ebay.de Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum