Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul din rostov

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aşa cum precizează rusul în prospectul Rostov-ului, pe care nimeni nu-l citeşte atent, acei 15W/8 Ohmi sînt puterea minimă garantată pe canal în anumite condiţii. Puterea maximă e echivalentă cu cea a amplifului A350, avînd alimentări similare, trafo şi trz finali.

Nişte boxe de minim 50W/8 Ohmi sînt foarte bune ptr el.

Link spre comentariu

Mai oameni buni daca cineva a uitat sa puna o virgula sau semnu intrebarii inseamna ca poate a scris in graba sau poate facea mai multe aplicatii pe pc nu, cei cu dirigentia asta , care nui convine nu citeste si asi vede de treaba lui :da :da :da :da :da pe mine nu ma intereseaza o virgula care nam puso ....sau mai stiu eu ce ca nu sunt la dactilografie.

Link spre comentariu

Cineva de pe aici, adica persoana ta, NU are nici cea mai mica legatura cu limba Romana, daca de tine iti bati joc scriind astfel, nu-ti bate joc de noi, nu sintem cu nimic vinovati...

Sau ca sa fiu pe intelesul tau:

Cineva depe aici adica persoana ta nu are nici cea mai mica legatura cu limba romana daca de tine iti bati joc scrind asftel nuti bate joc de noi nu sintem cu nimica vinovatii

Cum este cind citesti o insiruire de cuvinte fara noima, fara inteles, fara un semn de punctuatie?

Puso, semnu, nui, asi, se "scrie" si ele intr-un fel...

Incearca sa scrii corect, si garantat colegii de forum te vor ajuta, insa asa cum scrii, ii insulti, poate fara sa-ti dai seama...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări