cri Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Doresc sa-mi repar doua corpuri de iluminat cu neon care au un montaj electronic pentru aprindere.Montajul este simplu dar nu stiu cu se pot inlocui tranzistorii care sunt "sarma" , incat nu pot nici sa-mi dau seama ce sunt.Au format de BD si pe ei scrie XQ 13003.Puteti sa ma ajutati si sa-mi dati un echivalent , care sa se gaseasca pe piata ?multumesc. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Uite datasheet-ul http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 03-D.shtml Cauta la magazine cu denumirea asta sau TE13003 si ar trebui sa gasesti. Link spre comentariu
cri Postat Octombrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Multumesc ! Link spre comentariu
pavcostel Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 sau echivaleaza cu MJE 1300x. Se gasesc pe Maica Domnului.Atentie la condensatori, de regula si ei sunt dusi.Costel Link spre comentariu
Vizitator sosy Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 mai bine cumperi alt montaj,nu e scump Link spre comentariu
RETY Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 daca tz urile sunt sarma s-au dus si rezistentele de valoare mica de pe linga .Cateodata se mai pune in scurt si C-ul dintre filamentele tubului.pina la urma e tot mai bine sa pui montaj nou cum a zis colegul Link spre comentariu
jokerul verde Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 daca tz urile sunt sarma s-au dus si rezistentele de valoare mica de pe linga .Cateodata se mai pune in scurt si C-ul dintre filamentele tubului.pina la urma e tot mai bine sa pui montaj nou cum a zis coleguldupa 6 ani poate nu mai vrea.... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Sunt foarte simplu de reparat, tranzistorii sunt MJE13003 si poti vorbi cu userul Mitokadona sa-ti trimita cateva zeci, are recuperati din surse de PC. Schimbi tranzistorii, rezistentele de cativa ohmi si verifici condensatorii electrolitici si mai ales pe cei verzi de cativa nF care au obiceiul sa se strapunga. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Vad ca au trecut cativa ani de la deschiderea subiectului, iar initiatorul lui nu a mai dat de mai bine de un an pe aici... Pentru cei care au citit despre neoanele cu balast electronic doar aici, urmariti si postarile lui blazeu de aici: viewtopic.php?f=14&t=12761&start=330 P.S.: Prea multi "aici" ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum