Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Upgrade Video CARD

Vizitator ds_aim

Postări Recomandate

Vizitator ds_aim

Salutare, un prieten are un desktop pc mai vechi de 4-5 ani si vrea sa faca upgrade la placa video, problema este ca nu stie pe ce slot este si daca va suporta procesorul, Puteti sa imi recomandati si mie o placa video care sa se miste bine nu este pentru gaming deloc sa se miste bine calculatoru cu ea,sa aiba viteza de procesare rapida.O sa va atasez un fisier HTML cu un raport de la GPU-Z cu toate informatiile care le-a depistat GPU-Z , sper sa ma ajutati. Tot ce vreau este sa-mi recomandati o placa video acceptabila sa nu se blocheze in timpul lucrului cu PC. Si intrebari ce slot are placa video pe baza la info date de GPU-Z?

SMS-CCF28593D6C.txt

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

2

• Georgefreerunner

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din ce reiese din acele date prietenului dumneavostra iar trebui o placa video pe slot AGP.Momentan cea care o are are 384 mb pe 165.9 mhz (cred ca este overclocked).

Link spre comentariu
Vizitator ds_aim

CE? 384 mb eu credeam ca are 65 mb .Display adapter 0 Name NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Revision C1 Codename NV17 Technology 0.15 um Memory size 64 MB PCI device bus 1 (0x1), device 0 (0x0), function 0 (0x0) Vendor ID 0x10DE (0x0000) Model ID 0x0181 (0x0000) Performance Level 0Win32_VideoController AdapterRAM = 0x4000000 (67108864)Win32_VideoController DriverVersion = 6.14.10.9371Win32_VideoController DriverDate = 10/22/2006Nu are 64 mb ?

Link spre comentariu

Placa video este de 64mb si este pe slot agp 8x. Cei drept este cam slabuta dar acum depinde pt. ce o foloseste.Placa video mai buna se gaseste de la o banala fx5500 pana la un 7600 GT sau un ati radeon 9800XT.Cele mai buna au alimentare suplimentara si s-ar putea sa fie nevoie sa schimbe si sursa cu una mai potenta.

Link spre comentariu

Placa video este de 64mb si este pe slot agp 8x. Cei drept este cam slabuta dar acum depinde pt. ce o foloseste.Placa video mai buna se gaseste de la o banala fx5500 pana la un 7600 GT sau un ati radeon 9800XT.Cele mai buna au alimentare suplimentara si s-ar putea sa fie nevoie sa schimbe si sursa cu una mai potenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări