Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare MB / esire video AGP

Bird

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

7

• Elef

3

• danb1974

2

• ionut20

2

Top autori în acest subiect

Nu va jucati cu condensatori umflati, odata unul mi-a prajit un tranzistor de pe alimentarea procesorului.Ca sa nu zic ca saptamina trecuta mi-a explodat un condensator din ala dintr-o sursa.Da, ceilalti 41 care i-am schimbat in vreo 6 computere vechi nu aveau efecte secundare, da' intrebarea e, te simti norocos?

Link spre comentariu

" AM REZOLVAT ! " vorba vine , ne avand cu ce sa fac diverse probe , (inlocuiri )deocamdata .... i-am cumparat alta MB all in one ...si gata . Cand o sa am cu ce , o sa mai " sap " , asa de curiozitate . Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea voastra si sfaturile date . Daca considerati ca mai sunt si alte probe elocvente ce s-ar putea face , spuneti-le . Cu stima ,

Link spre comentariu

Nu am inteles prea bine cand ai spus ca ai folosit spray de contacte.Daca spray-ul respectiv este conducator de electricitate atunci incearca sa cureti slotul AGP al placii de baza(sau alta parte a placii de baza cu care spray-ul a venit in contact) de resturile de spray.Uite-te si la lipiturile slot-ului AGP de pe placa de baza.Poate exista lipituri reci.Daca l-a folosit fara carcasa,e posibil sa fi atins,miscat sau agatat cu vre-un alt cablu, placa video in functionare.Alta problema la sistemele "open" este cu tot felul de elemente conductoare care cad pe placa de baza sau ajung sub ea :varfuri de mina de creion,lichide,etc.

Link spre comentariu

Nu am inteles prea bine cand ai spus ca ai folosit spray de contacte.Daca spray-ul respectiv este conducator de electricitate

Sprayul este pentru curatare , eu il folosesc pentru a curata cablajele . Nu este bun conducator de electricitate .

Uite-te si la lipiturile slot-ului AGP de pe placa de baza.Poate exista lipituri reci.

Asta a fost cel mai usor lucru de facut , si l-am facut printre primele incercari ...

Daca l-a folosit fara carcasa,e posibil sa fi atins,miscat sau agatat cu vre-un alt cablu, placa video in functionare.Alta problema la sistemele "open" este cu tot felul de elemente conductoare care cad pe placa de baza sau ajung sub ea :varfuri de mina de creion,lichide,etc.

Eiiii ... , asta cred ca este . Si din cauza asta m-am cam desumflat " STIU EU CE SI UNDE O FI FACUT UN SCURT ? "

Cu multa stima ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări