ph3e4r Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Stai linistit doar pentru ca nu ai patito tu nu inseamna ca e un adevar peste tot valabil. Eu stiu ca aveam un condensator ars in zona aia si numi mergea bine calcu + nu aveam agp Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 Nu va jucati cu condensatori umflati, odata unul mi-a prajit un tranzistor de pe alimentarea procesorului.Ca sa nu zic ca saptamina trecuta mi-a explodat un condensator din ala dintr-o sursa.Da, ceilalti 41 care i-am schimbat in vreo 6 computere vechi nu aveau efecte secundare, da' intrebarea e, te simti norocos? Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 " AM REZOLVAT ! " vorba vine , ne avand cu ce sa fac diverse probe , (inlocuiri )deocamdata .... i-am cumparat alta MB all in one ...si gata . Cand o sa am cu ce , o sa mai " sap " , asa de curiozitate . Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea voastra si sfaturile date . Daca considerati ca mai sunt si alte probe elocvente ce s-ar putea face , spuneti-le . Cu stima , Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Nu am inteles prea bine cand ai spus ca ai folosit spray de contacte.Daca spray-ul respectiv este conducator de electricitate atunci incearca sa cureti slotul AGP al placii de baza(sau alta parte a placii de baza cu care spray-ul a venit in contact) de resturile de spray.Uite-te si la lipiturile slot-ului AGP de pe placa de baza.Poate exista lipituri reci.Daca l-a folosit fara carcasa,e posibil sa fi atins,miscat sau agatat cu vre-un alt cablu, placa video in functionare.Alta problema la sistemele "open" este cu tot felul de elemente conductoare care cad pe placa de baza sau ajung sub ea :varfuri de mina de creion,lichide,etc. Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Ca idee ... un compresor de aer pt curatirea sloturilor PCI AGP RAM ... :yawinkle: Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Nu am inteles prea bine cand ai spus ca ai folosit spray de contacte.Daca spray-ul respectiv este conducator de electricitate Sprayul este pentru curatare , eu il folosesc pentru a curata cablajele . Nu este bun conducator de electricitate . Uite-te si la lipiturile slot-ului AGP de pe placa de baza.Poate exista lipituri reci. Asta a fost cel mai usor lucru de facut , si l-am facut printre primele incercari ... Daca l-a folosit fara carcasa,e posibil sa fi atins,miscat sau agatat cu vre-un alt cablu, placa video in functionare.Alta problema la sistemele "open" este cu tot felul de elemente conductoare care cad pe placa de baza sau ajung sub ea :varfuri de mina de creion,lichide,etc. Eiiii ... , asta cred ca este . Si din cauza asta m-am cam desumflat " STIU EU CE SI UNDE O FI FACUT UN SCURT ? " Cu multa stima , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum