Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chrome cel mai prost browser ?

Badman

Postări Recomandate

• Administratori

Dupa parerea mea acest browser e cel mai prost1 Ocupa mult mai multe resurse ca orice alt brovser, cam de 3 ori mai mult ca si Internet Exprorer 2 Se blocheaza fara nici o explicatie, cum ca nu ar functiona nu stiu ce pluginuri3 Setari saracacioase si greoaie4 Nu stie sa deschida sau nu vrea(interese multe) anumite fisiere cum ar fi bmp sau png 5 ETCTestat pe mai multe calculatoare deci nu e vina calculatorului

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

8

• adicontakt

3

• petreelectronic

2

• awy1917

2

Cu punctul 1 si 5 sunt de acord;ca deschide ce vrea si cand vrea asta e alta poveste.Eu cred ca in "fundal"face multe chestii...adica e pus pe ciordit tot felul de informatii de prin calculatorele pe unde e instalat.Il folosesc ca m-am obisnuit cu el...de la mine n-are ce lua,sunt prea calic :ras:

Link spre comentariu
  • Administratori

2 Se blocheaza fara nici o explicatie

Ba exista o explicatie ....si eu m-am lulpat vreo doua zile cu el.
Sa fim seriosi, am un super calculator. Merg cele mai pretentioase programe de grafica 3d si orice joc jou aparut iar gunoiul asta vrea alt calculator ?

Posted Image

Link spre comentariu

Dupa parerea mea ,sustin spusele domnului Vasile.Google Chrome foloseste foarte multe resurse si are crash-uri inexplicabile.Eu folosesc Opera si sunt foarte multumit de el,pentruu ce imi trebuie mie (in general navigatul pe forum,youtube si cosduri sursa pagini html) este un browser perfect.Consumul de resurse mi se pare mic,cand foloseam google chromme procesorul statea la 15 la suta si folosind opera sta la 1 la suta.(pe un calculator dual core 2.3 ghz,2g ram,256 mb video.)

Link spre comentariu
  • Administratori

Asta e ca manelistii si gadgeturile, l-au luat in colimator mai multi "pitiponci" si gata... e cel mai tare...Dupa mine cel mai tare browser este opera pana la versiunea 10 sau 11 cand sa "stricat" si nu mai deschide unele scripturi cum trebuie(vechi de altfel nu ceva noutati) si am renuntat la el.

Link spre comentariu

Si eu tot Chrome folosesc ,dar sterg periodic istoricul si tot ,si se misca chiar foarte bine pe AMD x2 2.6 ghz si 2gb RAM ...nu sa blocat niciodata :nas:

Link spre comentariu
  • Administratori

si cu firefox aceeasi poveste ca si cu chrome, la inceput trecea neobservat si se misca fulger iar cu fiecare versiune noua era tot mai prost...

Link spre comentariu

nu o sa imi instalez niciodata chrome motive :1. cum se lauda ca e cel mai bun si totusi apar updateuri aproape zilnic , chipurile pentru imbunatatiri2. inregistreaza aproape tot din ce faci pe internet (chipurile pentru imbunatari)3. nu imi place interfata4. tot mai multa lumea apeleaza la el (sunt genul de persoana care daca tota lumea isi ia ceva eu nu vreau acel ceva , si pe bune acuma multa lume cumpara doar pentru ca are X si Y nu neaparat ca ii trebuie)5. vad ca tot mai multe aplicatii cumparate de google devin incompatibil cu opera(msi nou nici yahoo mail vad ca nu vrea dar exista un artificiu prin care merge) . de ce? au concurenta?8. sunt fan opera de ani de zile , nu mi-a dat niciodata rateu mai putin opera next pe care nu o folosesc si raman la opera clasicp.s, mai nou si cu extension de la opera ai cam tot ce trebuie de la un browser pt internet

Link spre comentariu

Chrome-ul l-am folosit (foarte ocazional) inca de cand a aparut, e cel cretin browser din lume..... Dar nici cu firefoxul nu mi-e rusine, cu versiune ce trece este tot mai lent.Iar opera..... e frumos, rapid dar nu stie memora nici o parola (cel putin eu nu mai am chef sa fac pe "hacheru" sa gasesc optiunea asta).Exploiterul iese din discutie din motive de utilizator de linux (in foarte mare parte).Concluzia mea este clara: programatorii de browsere sunt absolventi de spirtu-harem repetenti iar sefii lor ceva croitori, cofetari sau orice alta meserie complet paralela cu it-ul... Altfel nu-mi explic de ce pe o cazatura de P3 un broiwser vechi "rupea pamantul" iar pe un dual-core o versiune noua de browser merge ca si melcu' pe sarma.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări