Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PL84PP SMPS

fgbogdan

Postări Recomandate

corect ... o sa trec la alimentare clasica ca sa fiu sigur cel putin de partea de amplificator.

SMPS - il las tot la experimentari - desi mi-ar fi placut sa inteleg care e problema.

mai am un amplificator PCL84 PP - cu SMPS - care s-a manifestat la fel

cu 2153 - dupa cateva ore - se ardea sursa ... dar cu asa ceva http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=41&t=118731

functioneaza bine mersi.

la sugestiile de acolo am trecut la 2153 - si apoi am luat-o peste bot la exprimare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fgbogdan

8

• RockDok

5

• iop95

1

• Untold

1

Top autori în acest subiect

Asa cum am mai spus, te ajut cu cea mai mare placere sa faci un SMPS asa cum trebuie ( ma rog, asa cum cred ca ar trebui). Sigur nu sint singurul dar trebuie sa te hotarasti. Poti lucra si dupa cum te duce capu' dar iesi mai ieftin daca accepti unele idei si de la altii.

Link spre comentariu

am pus liniar. Amplificatorul nu are nici o problema - functioneaza.inafara de faptul ca nu mai incape trafo in cutie - si va trebui sa caut (comand) unul toroidal.trec la studiu de SMPS.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări