Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sam-amp ?

Neluc

Postări Recomandate

Stimati colegi ,am intrat in posesia unui amplificator cu mixer despre care nu am gasit absolut nicio notificare pe gogu,recunoaste cineva obiectul? Mentionez ca este fabricat in Germania Federala cu cablaj pe sticlotextolit ,foarte solid lucrat,foarte greu ,aprox 15kg,destul de puternic sa zdruncine boxe pe care scrie 110w RMS,dimensiuni reduse 30cm/24cm/15cm.Functioneaza perfect dar nu stiu puterea si alte informatii, v-as fi recunoscator cu oarece beri daca are cineva si schema schema.Va rog sa-mi scuzati calitatea pozelor cu telefonul mobil...Toate bune,multumesc....

post-26172-139829741533_thumb.jpg

post-26172-139829741553_thumb.jpg

post-26172-139829741572_thumb.jpg

post-26172-139829741593_thumb.jpg

post-26172-139829741613_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neluc

4

• andreivlad1999

2

• zal

1

• gaguady

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Puterea o poti deduce daca masori tensiunea de alimentare a amplificatorului sau tensiunea alternativa debitata de transformator. Trebuie sa vezi de asemenea daca amplificatorul are alimentare dubla(+, masa, -) sau simpla(masa, +).

Link spre comentariu

Sa cred ca sunt posesorul unei piese unicat si pentru care nu exita documentatie pentru public ?Multumesc andreivlad,daca aveam intentia scoteam si schema , o si clonam ca nu este prea complexa, dar mi-as dori sa vad o documentatie a producatorului sau informatii de la cineva care stie ceva despre obiect de la care am scos capacul doar ca sa-l fotografiez,fiind fabricat prin anii 80 ,am postat aici ,multumesc inca odata si toate bune...

Link spre comentariu

E un amplif mono cu mixer ptr radioficare, alimentare simplă, ieşire prin condensator şi ca sarcină trafo de ieşire. Majoritatea nu au decît ieşire de linie (60-100V sau mai mult), unele au şi ieşire normală. Au existat şi combinaţii cu părţi de radio cu posturi fixe sau casetofoane tip auto. Se foloseau pe vremuri în magazine mari, cafenele, bîlciuri...

Link spre comentariu

Adevarat,etajul final este destul de ciudat cu finali complementari cate doi in paralel si cu transformator de iesire dar nu pentru linie de radioficare ci pentru comutare impedanta boxe,dupa cum arata probabil a fost facut pe comanda,gen statie de scena pentru oarecare formatie muzicala( ipoteza).Multumesc pentru atentie si va mai arat doua piese destul de vechi la care nu am gasit scheme sau documentatie ,tot functionale,toate bune...

post-26172-139829742415_thumb.jpg

post-26172-139829742434_thumb.jpg

post-26172-139829742455_thumb.jpg

post-26172-139829742474_thumb.jpg

post-26172-139829742493_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări