Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorii RAM

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Va salut domnilor,Am un calculator de birou DELL, Pentium III 931Mhz cu 512 mega de ram.Puteti sa-mi spuneti daca gasesc memorii de 1G de Ram?Memoriile din calculator sint SDRAM,doua de 256 mega de ram.Din cite am auzit ,nu au fost memorii mai mari de 512 mega de ram.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

3

• Georgefreerunner

3

• lavynyu

2

• ddd3d

1

Top autori în acest subiect

puteti pune 1giga de ram doar daca aveti 4 sloturi eu nu am vazut sdram de 512MB, nu neg existent lor dar nu am vazut pentru ca au fost foarte scumpe.sfatul meu:folositi 4 placate de 256MBBafta!

Link spre comentariu

se gasesc de 1GB. Trebuie doar sa cauti. De exemplu aici: http://www.ebay.com/itm/1GB-168pin-PC13 ... 091wt_1120

Singura problema ar fi pretul. Ca daca bagi 1GB in computer, ii cresti valoarea de 10 ori. Mai bine cauta la SH un computer cu P4 si asa macar o sa vezi o diferenta de performante. Sunt magazine online care vand computere P4 SH cu garantie si in stare buna de functionare. Pretul unui astfel de sistem e in preajma a 100 USD, numa' bine, cam cat 2GB SDRAM.

Link spre comentariu

Va pun o intrebare.Ar functiona calculatorul cu o memorie de 256 mega cu una de 512 mega sau trebuie sa fie perechi,adica doua memorii de 512 mega?

Asta depinde de placa dumneavoastra de baza.Eu pe pc-ul acela cu sd-rami aveam 1 placuta de 512 mb,una de 256 mb si doua de 64 mb si functionau fara vreo problema.
Link spre comentariu

Calculatorul meu este un DELL de birou.Placa de baza are doar doua sloturi pentru memoriile ram. De aceea am oarece retineri.

La placutele de 1 giga trebuie sa verificati daca placa dvs. de baza suporta asa ceva ! Si recomandat cand se monteaza 2 placute de rami pe orice pc este ca acestea sa fie perechi sau cel putin sa aibe aceleasi caracteristici tehnice !
Link spre comentariu

Va pun o intrebare.Ar functiona calculatorul cu o memorie de 256 mega cu una de 512 mega sau trebuie sa fie perechi,adica doua memorii de 512 mega?

Asta depinde de placa dumneavoastra de baza.Eu pe pc-ul acela cu sd-rami aveam 1 placuta de 512 mb,una de 256 mb si doua de 64 mb si functionau fara vreo problema.
Da si daca demontati jos placutele de 64 mb. o sa observati ca va stau degeaba pe slot deoarece cu ele sau fara ele nu aveti nici o performanta in plus !
Link spre comentariu

Configuratia de pe pc nu era in acea ordine ci in ordinea 512,64,256,64 si calculatorul (cu win xp) arata 890 mb ram (in timp ce adunate arata fac 896 mb).Poate la alte placi de baza nu este asa nu va contrazic,din pacate nu mai am acea placa de baza ca sa incerc spusele dumneavoastra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări