fwfw Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 se poate face un sistem care sa ruleze avi divx , mp3 si sa aiba tv out care sa nu consume mai mult de 100 de w alimentat la 220v ptr. ca am un convertor de 12/220v si 150w si as vrea sa montez unitatea pe masina . Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 iti pui si monitor crt in masina , langa computer ?sau ai televizor care este alimentat din acelasi convertor ?ia un divx player auto cu display lcd Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2006 am tv auto alimentat la 12v Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2006 divx auto am vazut dar se deschid ca laptopul iar cel care este gen tablet este destul de scump , ce zici se poate face un sistem care sa mearga la puterea asta Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 parerea mea este ca nu se poate chiar la 100W si este nerentabil un computer pentru a putea duce lejer un dvd are nevoie de un procesor peste 500Mhz ai camion sau de ce vrei sa ocupi spatiul cu un computer ? Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2006 ok .mersi Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 bănuiesc că e un post foarte întârziat, dar...un laptop, cu un tv tuner, pe care pui un linux mai mititel (geexbox sau e-movix), alimentat din bricheta auto, cu sunetul conectat la eventuala amplificare de putere din maşină!!ce zici?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum