Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masa cu blat de granit de precizie

florianmro

Postări Recomandate

In cadrul amenajarii micului atelier de prelucrari mecanice care se contureaza incet dar sigur m-am gandit ca ar fi utila un astfel de obiect ,mai concret un blat din granit ,se gasesc de vanzare pe ebay diferite dimensiuni si grosimi pentru inspectarea suprafetelor plane ,etc.Initial ma gandeam sa confectionez o asfel de placa metalica dar acum gasesc ca este mai utila una din granit .Ce paree aveti ,aveti asa ceva ,nu am gasit o astfel de discutie legata de acest subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

2

• almarghi

2

• florianmro

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

eu mi-am facut una mica 300x400mm la o firma de cruci. :nebunrau:la cineva am vazut una facuta dintr-un geam de copiator (e foarte plan) "sub" care s-a turnat ciment... adica a facut o rama avand geamul ca fund in care a turnat cimentul

Link spre comentariu

''piatra''are 35mm grosime,dar nu mai stiu cat am dat pe ea. in orice caz ceva derizoriu, ca era un rest pe care doar mi-au indreptat-o la margine.nu am cu ce masura rugozitatea, dar nici nu cred ca e foarte importanta pentru mine. o folosesc la trasat si oricum acul sublerului de trasat face o linie foarte groasa comparativ cu rugozitatea. in ceea ce priveste planeitatea, nu fac piese mari (lungi) asa ca nu-mi dau seama daca liniile trasate sunt drepte sau nu. am verificat o data aleator pe cateva directii cu o rigla rectificata si cu vopsea de trasaj si nu avea erori decelabile.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări