daniels Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Am un card de 32 GB la un aparat foto. Am incercat sa descarc pazele de pe el in 2 laptopuri, la un laborator foto din oras si nu am reusit. In aparatul foto vad pozele. Toate cele 3 calculatoare aveau instalat SO WinXP. Oare WinXP nu recunoaste cardul de 32GB? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Este posibil. Incearca cu calculator care are un alt sistem de operare(W8,W7). Daca merge era de la SO dac nu insemna ca e o mica problema la card si s-ar putea sa te lase cand ti-e lumea mai draga. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Da, problema era de la SO. Am descarcat pozele pe un calculator cu W7. Link spre comentariu
tavipop Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Da, problema era de la SO. Am descarcat pozele pe un calculator cu W7. O problema o poate constitui cititorul de carduri, daca este de generatie mai veche nu va citi cardurile de peste 4 Gb, indiferent daca aveti XP sau W7! Ma refer aici la cele externe...! Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 instaleaza linux si nu vei mai avea probleme Link spre comentariu
madcox Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Sau strangeti bani si luati un Mac. :P Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Poți să instalezi ce vrei dacă nu ai cititor de carduri compatibil. Windows XP citeste fara probleme FAT32 (presupun ca acel card e formatat in FAT32). Link spre comentariu
razvan-l Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 cititorul poate fi compatibil , daca nu stie sa citeasca 32 , si e limitatat la 16G , nu o sa mearga pe nici un PC , sau la cele "internal "daca nu au driverele corecte Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Vezi sa fie acel butonas orientat cum e in poza ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum