Vizitator NIKLASS Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 am un televizor lcd LG32LE2R ZJ care merge bine 20 de minute dupa care apare o dunga verticala colorata care se multiplica pe toata suprafata ecranului initial am dat jos cutia metalica care ecraneaza sursa si placa audio video si a mers iarasi cam 6 luni dupa care a aparut din nou defectul. nu-mi dau seama ce ar putea fi defect, tensiunile pe sursa sunt bune.Dati-mi va rog un sfat si va multumesc pt timpul acordat Link spre comentariu
Marian C Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 posibil dus ecranul Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Sau T-Conul.Cu spray de racire s-ar putea delimita zona defecta. Link spre comentariu
Vizitator NIKLASS Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Tcon e placa atasata panelului?daca ,da cum as putea sa delimitez defectul? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Desfacut aparatul bucati;ca sa aveti loc fizic sa apasati usor pe panglicile de la panel in dreptul dungi respective sa vedeti ce efect are asupra imagini !! Se modifica/multiplica sau nu aceea dunga verticala! Link spre comentariu
Vizitator NIKLASS Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 de unde procur spray de racire?????? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 de unde procur spray de racire??????De la magazine ce vand componente electronice!! Vedeti ca sprayul NU repara defectiunea ,ci doar va ajuta sa delimitati ''zona'' cu probleme!!! Link spre comentariu
Vizitator NIKLASS Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Dupa mult timp si dupa ideea cu sprayul de racire am inceput sa verific ce se incalzeste foarte tare, am gasit un stabilizator care se incingea la modul nu puteai tine degetul pe el si toata caldura se ducea printr-o fanta direct pe Tcon si apoi mai departe pe straifurile de legatura pe display. Am scos stabilizatorul, l-am pus pe un radiator mai mare pe care l-am montat cat mai sus pe exteriorul capacului din spate al televizorului, legatura am facut-o cu 3 fire pe placa de baza. De atunci au trecut 6 luni si televizorul merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum