Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microintrerupator Cherry

Vizitator CiprianH

Postări Recomandate

Vizitator CiprianH

Salutare tuturor! Am si eu o problema cu deschiderea haionului la un Opel Astra H (2004). Microintrerupatorul (este fabricat de Cherry si scrie pe el urmatoarele 6A14) este defect. Stie cineva de unde as putea sa achizitionez doar aceasta componenta fara sa cumpar toata componenta care are un pret destul de ridicat? Atasez si cateva poze cu acel microintrerupator. Din cate am inteles este un microintrerupator fara retinere

https://imageshack.com/i/1n6h03j

https://imageshack.com/i/16xflpj

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• fratello

1

• misuraelectronic

1

• andreivlad1999

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se poate inlocui cu orice varianta asemanatoare de microintrerupatoare limitatoare de ex. cel din poza este 3 Lei.Se gasesc prin presostate, mecanica de casetofoane, etc. Palpatorul chiar daca e diferit se poate modifica prin intercalarea unei piese intermediare de plastic sau cauciuc.

post-21106-139829741351_thumb.jpg

Link spre comentariu

Prin Buzau nu am gasit un intrerupator cu aceasta forma.

say what ...? veniti cu limitatorul original la mine la magazin si va ingrop in limitatoare de diverse modele , stimate domn .
Link spre comentariu

Cu rabdare indemanare si putin noroc un astfel de microintrerupator se poate desface si repara.Eu am reparat cateva asemanatoare de la manetele de frana si ambreiaj ale motocicletelor sau scuterelor. Fiind expuse in timp oxideaza contactele dar la unul am intalnit si arcul prea moale, arc pe care am reusit sa-l scurtez un pic cat sa-si faca treaba.Bineinteles cel mai bine e sa se inlocuiasca dar daca nu se gaseste nici o varianta la pret decent merita incercata o reparatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări