bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Vreau sa construiesc corectorul de ton preamplificator ale caror scheme le-am atasat.Va rog sa-mi spuneti in ce parte sunt joasele si inaltele la minim?Nu as vrea sa gresesc si volumul sa fie in sens invers fata de joase si inalte cand proiectez cablajul.(adica sensul de rotatie al potentiometrilor in care maresc volumul sa fie invers fata de sensul de rotatie in care maresc joasele si inaltele).Daca aveti cablaje deja facute pentru aceasta schema va rog sa le postati aici.Vreau sa realizez aceasta schema asa ca varog sa nu va abateti de la ea.Multumesc.P.S.-Sunt incepator in electronica si va rog sa nu radeti de intrebarile mele. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Daca nu ai experienta in proiectat cablaje atunci ar fi mai bine sa faci un cablaj deja proiectat de catre cineva cu experienta. Gasesti doua variante de cablaj aici: viewtopic.php?f=35&t=57766&start=15 .Varianta facuta de @Mircea Crisan o am si eu si pot sa-ti spun ca e foarte bine facuta. Functia aia "defeat" nu prea te ajuta. Ea se simuleaza prin punerea potetiometrelor in pozitie mediana.La varianta lui Mircea ai si reglaj pentru medii. Daca nu vrei reglajul atunci nu montezi piesele aferente. Link spre comentariu
Postări Recomandate