Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta subwoofer

fwfw

Postări Recomandate

salut, am doua subwoofere well 400w fiecare si un woofer clarion 400w si o statie 2x100 sau bridge 200w si crossover ,vreu sa construiesc o incinta ,acum datorita spatiului pe care il am la dispozitie nu pot decit sa montez ori cele 2 subwoofere ori un subwoofer si wooferul sapatiul este urmatorul lungime 90cm, inaltime max40 cm ,latime max30cm, am optat ptr o incinta dreptunghiulara cu subwooferele dispuse egale fata de laturile incintei si acum nu stiu daca ar trebui si in interior despartie unul de cealalat am probat subwooferele sunt departe de a scoate 400w max cred ca 150 de watii ptr. ca am pus subwooferul de 400 in punte si nu poate sa duca cei 200 de watii scosi de statie , incepe sa scoate sunete ca "biciul " si statie nici pe departe de a fi la maxim ,daca aveti alte idei despre incinta : forma ,ce difuzoare sa pun din cele care le am , formule de calcul sau cum se monteaza gurile acele de aer va rog sa imi raspundeti .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fwfw

5

• expert

2

• radue

2

• Sandu_alex_999

2

Top autori în acest subiect

salut,inafara de faptul ca au un magnet mare, suspensie uriasa, cursa relativ mare, performantele cam lasa de dorit;am avut ocazia sa aud asa ceva;un sub fara prea mari pretentii se poate face cu el! si cam atat!ps: membrana este din plastic si e foarte grea!

Link spre comentariu

Am facut eu 4 woofere cu difurile astea pt cineva care a decis ca e mai bine sa ia difuri mai ieftine si mai proaste , dimensiunile cu care am facut eu 42/42/42 cm (exterior) deci e cub , se auzea bine dar handicapatu a dat in ele vreo 150 w rms si a ramas fara doua dintre ele dupa o ora ... slabe difurile nu sunt tocmai ce mi-as cumpara eu :smt003 vinde-le cat mai poti si ia ceva mai klumea un ground zero sau ceva...P.S. pentru mashina sunt perfecte doua nu cred ca ai cu ce da in ele sa se arda :supz: succes la constructie :smt006

Link spre comentariu

pentru : expertcursa nu e mare magnetul e "jumate" din ce am eu pe un boschmann de 12" suspensia e bunicica dar e micutza pentru un dif de subbass in legatua cu care ma mintzea pe mine cineva ca poate reda si frecventze si de 15hz care se aud :smt005 :smt005 ...si cursa tot jumate din ce are al meu :smt003 cat despre performantze se aude binishor intr-o camera inconjurata de pereti de BCA :prayer: dar intr-un bloc de beton...nici nu mai are rost sa te chinui :drinkers: :partyman: :finga:

Link spre comentariu

asta este doar parerea mea!va doresc bafta la constructii cu aceste difuzoare!nu vreau sa contrazic pe nimeni, am avut pe mina aceste difuzoare si mie asa mi s-a parut: de altfel daca citeai atent am spus ca poti face incinte cu ele!bafta!

Link spre comentariu

dar pana la urma nici unul din voi nu a venit cu o idee despre incinta , o schema idee ceva cacule .dimensiuni in functie de marime difuzorului , ca oricum nu o sa ma duc sa dau 4000 ron pe un subwoofer .thanks

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări