fwfw Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 salut, am doua subwoofere well 400w fiecare si un woofer clarion 400w si o statie 2x100 sau bridge 200w si crossover ,vreu sa construiesc o incinta ,acum datorita spatiului pe care il am la dispozitie nu pot decit sa montez ori cele 2 subwoofere ori un subwoofer si wooferul sapatiul este urmatorul lungime 90cm, inaltime max40 cm ,latime max30cm, am optat ptr o incinta dreptunghiulara cu subwooferele dispuse egale fata de laturile incintei si acum nu stiu daca ar trebui si in interior despartie unul de cealalat am probat subwooferele sunt departe de a scoate 400w max cred ca 150 de watii ptr. ca am pus subwooferul de 400 in punte si nu poate sa duca cei 200 de watii scosi de statie , incepe sa scoate sunete ca "biciul " si statie nici pe departe de a fi la maxim ,daca aveti alte idei despre incinta : forma ,ce difuzoare sa pun din cele care le am , formule de calcul sau cum se monteaza gurile acele de aer va rog sa imi raspundeti . Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Mutat la incinte ... Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 acesta este subwooferul are diametrul de 31 cm si inaltimea de aproximativ 15cm Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 ai atasat mai jos o arhiva cu un document text ce contine parametrii difuzorului :yawinkle: Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 poate sa imi spuna cineva daca este bun sau raudeci am doua si vreu sa le pun pe masina , iasa ceva ?sau iese ceva:) Link spre comentariu
Vizitator I0nutC Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 fwfw nu e nevoie sa postezi din jumate de ora in jumatate de ora, ai rabdare si o sa iti raspunda cineva daca stie :goodman: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Gata, am facut un pic de curatenie :yawinkle: Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 ok,numai ca ma-i aveam la fiecare post cate ceva de adaugat Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Adauga si le pun mai tarziu la un loc. Link spre comentariu
expert Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 salut,inafara de faptul ca au un magnet mare, suspensie uriasa, cursa relativ mare, performantele cam lasa de dorit;am avut ocazia sa aud asa ceva;un sub fara prea mari pretentii se poate face cu el! si cam atat!ps: membrana este din plastic si e foarte grea! Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 Am facut eu 4 woofere cu difurile astea pt cineva care a decis ca e mai bine sa ia difuri mai ieftine si mai proaste , dimensiunile cu care am facut eu 42/42/42 cm (exterior) deci e cub , se auzea bine dar handicapatu a dat in ele vreo 150 w rms si a ramas fara doua dintre ele dupa o ora ... slabe difurile nu sunt tocmai ce mi-as cumpara eu :smt003 vinde-le cat mai poti si ia ceva mai klumea un ground zero sau ceva...P.S. pentru mashina sunt perfecte doua nu cred ca ai cu ce da in ele sa se arda :supz: succes la constructie :smt006 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 pentru : expertcursa nu e mare magnetul e "jumate" din ce am eu pe un boschmann de 12" suspensia e bunicica dar e micutza pentru un dif de subbass in legatua cu care ma mintzea pe mine cineva ca poate reda si frecventze si de 15hz care se aud :smt005 :smt005 ...si cursa tot jumate din ce are al meu :smt003 cat despre performantze se aude binishor intr-o camera inconjurata de pereti de BCA :prayer: dar intr-un bloc de beton...nici nu mai are rost sa te chinui :drinkers: :partyman: :finga: Link spre comentariu
expert Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 asta este doar parerea mea!va doresc bafta la constructii cu aceste difuzoare!nu vreau sa contrazic pe nimeni, am avut pe mina aceste difuzoare si mie asa mi s-a parut: de altfel daca citeai atent am spus ca poti face incinte cu ele!bafta! Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2006 dar pana la urma nici unul din voi nu a venit cu o idee despre incinta , o schema idee ceva cacule .dimensiuni in functie de marime difuzorului , ca oricum nu o sa ma duc sa dau 4000 ron pe un subwoofer .thanks Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum