Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech vs Microlab vs Empire

Vizitator TheNutz

Postări Recomandate

Vizitator TheNutz

ma puteti ajuta in a alege?

intre

Logitech x230 - Boxe LOGITECH X-230 32W RMS, 2.1, Frequency Direct Dual Drivers Tech, 2" drivers/satelit

si

Microlab Pro I - Boxe 2.0, Pro-1, amplificator, 2x30W, 2 cai (5.25"+1"), lemn, telecomanda fara fir, magnetically shielded, 45Hz-20kHz, M

si

Empire - Empire R-401 :: IT Direct

multumesc

--

ups .. anomalie , am vrut sa postez in alta parte... va rog sa il mutati :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

1

Top autori în acest subiect

Logitech-ul are un bas impresionant, nu distorsioneaza indiferent de volum, in schimb sectiunea de inalte este un pic deficitara. Butonul de reglaj al nivelului de bass este situat pe spatele subwooferului, devenind cam inaccesibil in cazul in care o sa fie pus undeva jos, sub birou, iar iesirea pentru casti nu beneficieaza de reglaj de volum (practic iesirea pentru casti este legata direct la intrarea de semnal in sistem-iesirea din placa de sunet).Una peste alta eu, personal, sunt foarte multumit de acest sistem.Nu am ascultat celelalte optiuni ale tale.Succese nebanuite !!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator TheNutz

sunt posesorul Empire-urilor....nu pot sa spun decat ca sunt impresionat placut de claritatea sunetului... nu imi vine sa cred cum pot sa redea muzica... iar BASSul e extrem de clar.nu am reusit sa il fac pana acum sa huruie sau sa distorsioneze si il chinui de mai bine de 5 ore... la maxim, deja ma dor urechile :)nu pot sa spun decat ca am facut cea mai buna alegere...va recomand cu caldura

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări