notchman Postat Noiembrie 5, 2004 Partajează Postat Noiembrie 5, 2004 Salutare mesterilor .As dori daca poate cineva sa ma indrume si sa ma ajute in construirea unu filtru TB, cu frecventa de mai sus .Filtru sa fie pasiv LC, care sa se monteze ori inaintea difului , ori innaintea intrarii ampului , Sa aiba o panta de min 12db.Am o incinta cu dimensiunile :innaltime:48, latime:25, adancime 28cm, de tip bass/reflex , cu rezonator pentru 75hz, iar diful este unul chinezesc care se aude binisor , de 18cm diametru interior si 22cm exterior , nu vreau superperformanta , ci doar sa o folosesc pentru calculator , ca si woofer activ, la un nivel de auditie de max 10VA RMS pe 8 ohm (curat , amplificata de un amp cu TA8210ah)Mai am si 4 incinte Sealed, facute de mine de 5VA RMS , cu difuri de 5" banda larga + innalte de 2" .(4 ampuri mici cu 2030A alimentate simetric, pentru 4ohm)Va multumesc anticipat .Ps: nu vreau scheme de filtre active , ca am gramada , vreau Pasive, daca se poate cu precizarea dimensiunii si realizarii bobinelor.Inca o data multumesc!!!!! Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2004 Nu aruncati cu pietre in mine am hgasit abia acuma pe forum lincul asta: http://www.skynetphone.ro/Calculator%20filtre.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum