Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor tmp47c1637n-u215

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

4

• Toni Marginean

2

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

procesorul mentionat este echivalent cu p83co54bbpnb?cele doua sunt de pe sasie philips aniubius b

Nu cred ca ce ati postat este verosimil!TMP47C1637N-U215 este procesor Philips pentru sasiul GR2 iar celalalt.................. doar bunul Dumnezeu stie!?
Link spre comentariu
Toni Marginean

Eu v-am contrazis doar in ceea ce priveste tipul de sasiu! Integratul al doilea nu l-am gasit nicaieri deci nu ma pot pronunta in nici un fel.Daca sasiele sunt identice totusi merita sa incercati!

Link spre comentariu

pe un sasiu quartul e de 12mhz iar pe celalalt e de 5 mhz ......am la reparat un tv aristona la care osd e blocat si tv nu mai ia nici o comanda ..probleama e din memorie ..am pus una noua nimic ...si nici nu am gasit un dump pt ea am incercat cu alta memorie de pe un sasiu philips merge ,tv ia comenzi dar nu pot sa fac cautare pt programe si nu pot sa scot norma pt vest de pe el ....ma gandeam sa schimb pe sasiul tv aristona procesorul cu tot cu memorie ...dar problema e daca totusi sunt dentice ...si cea cu quarturi ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări