xragon Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 am luat o schema de vu metru si are 3 intrerupatoare si eu ca "tampitu" am cumparat intrerupatoare ON-OFF desi trebuia ON=OFF=ON schema : intrerupaoarele : mi-am batut capu de pereti de am facut gaura , se poate sa le introduc , sau am banii aiurea :cry: Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Salut.Pentru J1 si J2 poti folosi doua intrerupatoare din cele pe care le-ai cumparat.Pentru J3 insa (asa cum se vede ,trebuie sa urmaresti schema - nu e completa) ori cumperi unul basculat (cel mai bine) ori mai cumperi unul la fel cu cele pe care le ai si le inseriezi. Ori, daca pui toata schema, este posibil sa fie la fel ca la J1 si J2.LE: intrerupatoarele tale nu sunt comutatoare? Le-ai masurat?O zi buna, Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 adica la continuitate? pai am 2 pini care face ca un intrerutor simplu on-off, iar pinul 3 este "mort" nu are nici o conectivitate la el Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Salut.Poti posta schema completa pentru a identifica traseele pentru J3?Pentru J1 si J2 este clar, poti utiliza doua din intrerupatoarele pe care le ai.O zi buna. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 desigur VU-Meter_LM3915 _4-Mode_.pdf Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 daca ceea ce ai cumparat nu sunt comutatoare inseamna ca sunt intrerupatoare cu indicator luminos si nu are rost sa incerci sa le folosesti in situatia in care gasesti de cumparat cu 3-4 lei comutatoare potrivite pentru schema ta : http://static3.tme.eu/katalog_pics/1/1/ ... s500ef.jpg Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Acelea din schemă sînt de fapt nişte jumpere cu 3 pini. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Asa e. Nu sunt comutatoare ci jumpere. Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 cred ca pot fi folositi atat jumperi cat si comutatoare ; mie personal comutatoarele mi se par varianta mai eleganta ... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Ar putea fi folosite comutatoare basculante de genul acestuia: . Sunt usor de montat pe panou si nu arata rau. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 am deja gaura facuta in ebonita , iar acum orice intrerupator ar trebui sa fie sa gaura respectiva Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 In acest caz s-ar putea sa fie ceva mai greu de gasit ; de obicei comutatoarele basculante au marcaje ca in poza pe care ai postat-o mai sus ; sa fii atent la asta cand cumperi !!! Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 ma ganeam locul care ramane liber sa o maschez cu un pic de belzona si apoi vopsit capacul Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 E mai simplu sa acoperi gaurile. Comutatoare basculante de care ti-am recomandat eu se gasesc usor. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Asta e o lecţie ptr viitor, nu te repezi să dai găuri pînă nu eşti sigur de funcţionalitatea şi utilitatea tuturor elementelor ce trebuie montate pe o mască. Dacă era un amplif scump? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum