Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de unde cumparati paneluri lcd ?

Postări Recomandate

bunaAs cumpara de pe tocmai sau mercador un led tv cu ecran defect la 200 lei am vazut de 32 inci siintrebarea mea este se merita sau fac o prostie ? unde gasesc paneluri de cumparat si cam cat costa ?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian C

2

• validae

2

• Toni Marginean

1

• andreivlad1999

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

De obicei, eu personal, nu am gasit la preturi rezonabile. Mai multi au apelat si la cineva din Ramnicu-Valcea dar fara prea mult succes. Din Anglia este cel mai rentabil de cumparat atat la displayurile noi cat si la cele folosite.Sunteti mai castigat totusi sa vindeti subansamblurile separat!

Link spre comentariu

Eu am cumparat panel LCD de pe ebay din Marea Britanie. Produsul era nou si pretul era la 60% din pretul cel mai bun gasit in tara. Unul SH era la acelai pret ca cel pe care l-am luat eu din UK.

Link spre comentariu

Iti trebuie un model anume de panel LCD ? Am un TV Amstrad de 27 Inch, cu defect in sursa care de altfel e functional.

ma uitam pe tocmai, mercador si am vazut un 32eh5000, tv relativ nou, cu ecran defect la 200 leisi am zis oare daca-l cumpar cat ma costa un ecran si de unde ?TV-ul Amstrad de 27 Inch ce model e si care ar fi problema cu el ? e de vanzare ? ce pret ?
Link spre comentariu

Amstrad 2712 si nu face 24V, am schimbat un integrat ICE01QS01 si un tranzistor BC 337 plus cativa condensatori umflati, dar tot nu scoate 24V.Am alimentat din exterior cu 24V si merge perfect.L-as da cu 150 Lei plus transportul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări