Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

technics su z100

Vizitator daniel maistrul

Postări Recomandate

Vizitator daniel maistrul

salut!! am si eu un technics su-z100 si mai mult ca sigur este ars integratul daca schema lui nu se gaseste macar cum pot verifica integratul sau sai masor semnalele de pe pinii lui , ori alta varianta care ar mai fi ?? am vrut sa ii cumpar alt integrat dar daca este alta problema mai intai sa il verific pe acesta si pe urma sa iau o concluzie multumes frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Buba e că nu găseşti decît făcături chinezeşti, originalele nu se mai fabrică cam de prin 1995. Vestea bună ar fi că punînd în locul lui 4121, un 4192 chinezesc şi slab calitativ (astea se găsesc), ar putea să ţină, fiind subvoltat în acel amplif. Seria cu 2 în coadă e varianta mai nouă, cu capsula mai mică.Dacă te ajută, mai am un STK4182II nou de acum 20 ani.

Link spre comentariu

Daca vreti sa va mearga technics-ul;nu mai stati pe ganduri!! Luati legatura cu ,colegul zal si ....cumparati integratul!!! :da Sau cumparati STK-uri noi din magazine,dar luati doua, trei ,sa aveti la indemana ,de schimbat dupa o saptamina,doua de functionare.... :sparge:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări