Vizitator vermona Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 va salut vreau sa stiu ce punte redresoare si filtraj imi trebuie pentru un kit de amplificare diy 200.sortech.am kitul am un transformator care scoate 42 de volti alternativ.kitul se alimenteaza din ce stiu la plus minus 40 pina la 60 de volti continu.ma poate ajuta cineva sa stiu din ce componente trebuie sa fie compusa puntea si ce filtraj trebuie sa pun si daca mai trebuie ceva pentru a face un amplificator pentru acasa.va multumesc mult astept sfaturi Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Întîi ai nevoie de un trafo de vreo 400W minim care să scoată în secundar între 2x30...2x40Vca, apoi o punte cît mai mare, să zicem 25 sau 35A la minim 200V. Dacă ai unul cu un secundar unic, nu-l poţi folosi decît cu un dublor de tensiune făcut cu două diode de 25A/200V, dar vei avea ceva brum. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 La traful tau care scoate 2x40V iti trebuie condensatori de minim 63V. Ca si capacitate eu spun ca intre 10.000uF-20.000uF pe fiecare ramura. Eu ti-as recomanda condensatori de minim 80V. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Nu recomand dublorul de tensiune, oricum nu pentru alimentarea de amplificator audio, solutia prezinta unele dezavantaje majore. Nu ai specificat daca traful are 2 infasurari de 42V sau doar 1, astept clarificari. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Aş risca un pariu... Link spre comentariu
Vizitator vermona Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 da are mai multe tensiuni pe transformator.are 42 de volti are si 32 ..are vreo 4 alimentari orcum sper sa ma descurc problema era ce punte sa fac si ce condensatori sa folosesc si o schema daca se poate mentionez ca am un singur kit .va multumesc de ajutor .sau de unde pot cumpara puntea cu tot cu condensatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum