Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am 4perechi de boxe,dar nici una ca lumea.

Vizitator Emilosul

Postări Recomandate

Vizitator Emilosul

Salutare tuturor sunt nou aici astazi m-am logat dar sa va spun ce ma doare.Am o linie pioneer amplif 504r,cd ,tuner,deck,ajutate de un eq tot de la ei 331,care suna binisor,problema este alta si anume ca boxe am 2 perechi eltax 600 daneze,o pereche uher vechi nu stiu ce model dar pe inalte mi se par mai vioaie decat cele mari si o pereche panasonic dedicate de la o combina pe care nu o mai am care suna foarte echilibrat dupa urechea mea.Domnilor invatatima sa fac din toate astea o pereche care sa sune civilizat mentionez ca am ascultat pe acelasi ampkif o pereche canton si era altceva :aplauze .Ce sa fac sa le fac alte cuti nu ar fi o problema am spatiu si imi place si chiar stiu sa bricolez dar cu ce filtre aici e bubadaca aveti vreo idee din cele 2perechi uher si panasonic vreau sa scot o pereche de podea mai inaltute dar inguste max 25 cm.Va rog frumos daca aveti timp si chef ajutatima cu un sfat cu o schema cu ceva eltax urile merita modif.sau le dau pe ce le oi da si achizitionez difuri noi si incerc sa fac ceva.Va multumesc anticipat si aatept cu nerabdare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Vizitator Emilosul

Practic vreau sa scot 2 perechi din ele iar cea ingusta cu latimea de maxim 25 o leg la o linie sony cdp495,tuner(nu stiu modelul :jytuiyu ,si un amplif TA-F261R care pe eltax suna de parca am taiat firele de la twetere nu au deloc inalte.

Link spre comentariu

Pune poze cu difurile în cauză, date dacă ai despre ele şi vor vedea băieţii din zonă ce pot să imagineze cu ele. Oricum, se pare e o gamă întreagă de difuri de 4, 6 şi 8 Ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări