Vizitator muresansorinmircea Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 buna sunt mai incepator asa ca nu ma luati tare de curand m-am hotarat sa achizitionez o linie audio Grundig CT 4400 in poze arata perfect fara zgarieturi...ca neatinsa...avand in vedere ca modelu asta ar fi fost facut undeva prin 84 , cu alte boxe http://www.radiomuseum.org/r/grundig_hi ... ct440.html ceva de genu : http://www.youtube.com/watch?v=Nux6_oNqlAQ ce fel de sfaturi imi puteti da despre acest sistem avand in vedere varsta orice fel de sfat, opinii, pareri sunt bine venite Link spre comentariu
harman37arun Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 E un aparat bun dar la toate aparatele cu vechime peste 20-25ani se cere schimbati condesatorii electrolitici pentru a avea o viata lunga si trebuie ceva de calitate nu chinezarii ieftine. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Eu am acasa produse tot cam de aceeasi varsta si nu a trebuit sa schimb inca nici un condensator. Este o vorba: nu "repara" ceva ce functioneaza bine. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Achizitioneaza-l fara probleme, sunt produse cu adevarat bune, cel mai probabil va functiona si peste 20 de ani. Daca vrei sa fii "mai catolic decat Papa" schimba-i electroliticii cu unii noi de calitate. Schimba-i doar filtrajul (partea de alimentare din fiecare modul) si ce se gaseste in amplificatorul de putere. N-ar fi rau, dar nici obligatoriu Link spre comentariu
Vizitator muresansorinmircea Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 multumesc pt. sustinere am mai intrebat pe un forum "comp...games", probabil nu i oke sa dau numele multa lume foarte nereceptiva (cam nici unu care mi-au raspuns la intrebare sau care au sarit cu sfaturi) o alta intrebare in momentul in care ma duc dupa ea, dupa ce i fac o inspectie auditiva, dupa ce vad ca toate merg perfect (dupa cum zice si vanzatorul) dupa cum am zis din pozele vanzatorului pare neatinsa, fara zgarieturi aspect vizual 10/10 boxele nu sunt cele din poza sunt mai tinerele o secunda (Dual CL 9010) cam la ce ar trebui sa ma uit sa vad daca e totul in regula banuiesc ca la conexiuni sau nush... ceva sfaturi...unde ar trebui sa ma uit? la ce? de ce sa tin cont ? asa arata respectiva Link spre comentariu
Vizitator muresansorinmircea Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 in caz ca vede vanzatorulsper sa nu se sperie doar ma documentez :P Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Recomand o inspectie auditiva totala, care sa cuprinda si probe de inregistrare de pe radio si pick-up pe caseta.Poti verifica si integritatea mufelor/conexiunilor exterioare. Cam atat ... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Eu aş căuta totuşi altceva mai solid, e un produs din josul gamei respective, iar numele firmei nu e vreo garanţie. Dacă mai ţin minte bine, nici STK-ul final nu e de găsit original. Mecanica casetofonului e fragilă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum