Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa-cablu camera video chinezeasca HD 5 megapixeli

ionescu liviu

Postări Recomandate

Salut!

Am o camera video de 5 MP CMOS, 1280 x 720p 30fps, e de pe Hobbyking, se cheama HD Wing Camera, acum nu prea le merge site-ul. Era invelita in tub termocontractil transparent. Am desfacut-o pt ca la ce vreau eu sa o folosesc e cam grea, si as vrea sa mai localizez greutatea, pot cel mai simplu sa lungesc cablurile de la baterie, ca ea e cea mai grea, li-ion de 900 mAh, si sa pun bateria unde imi convine, si sa las restul camerei, care e destul de usoara, unde as vrea eu sa filmeze. Dar ma gandesc ca ar fi extraordinar sa las doar senzorul, care ar fi insesizabil de usor. Aici intervine in sfarsit si intrebarea, gasesc undeva un cablu cu astfel de mufe? Ca sa separ senzorul de restul camerei. Are 12 pini/contacte si pe senzor scrie un cod 9712PCUY15-V5. Trebuie sa fac aceasta treaba pt ca am facut o barcuta radiocomandata dar e destul de micuta si plus de asta eu vreau sa fac un suport inalt sa filmez barcuta in timp ce merge si sa se vada cat mai de sus, practic sa prind in filmare toata barcuta, vazuta din spate, si alte unghiuri asemanatoare.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

2

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

probabil sa fie si ce cauti tu dar eu cred ca s-ar putea sa faci niste legaturi cu fire daca bine inteles te duce indemanarea si nu ai semnale care se pierd pe lungimea firelor deteriorand calitatea filmari

Link spre comentariu

Nu ma descurc, sunt lipituri foarte mici acolo, nici nu am ceva de lipit asa bun. Nu prea sunt facut sa fiu chirurg. :rade:Daca nu gasesc cablu o sa scot si motorasul acela ce se vede in poze ca si-asa e deja dezlipit, si fara baterie, am scos mare parte din greutate. Mi-am si comandat tub termocontractil transparent de 30 mm sa refac camera exact cum era cand oi avea nevoie, ca mai filmez si de pe aeromodel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări