Vizitator cionut321 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 buna seara dragi colegi ...sper sa nu fi gresit locul de postare pentru problema mea am achizitionat de ceva timp o interfata Focom vcm obd (clona chinezeasca ) care foloseste programul original Focom ...dar nu cu toate functiile,doar 50%. Drept sa spun nu am nici o tangenta cu programarea, dar cu ajutorul internetului am invatat una alta asa la nivel de baza cum functioneaaza un software pentru ca am vrut sa dezactivez din software-rul nou rutinele care fac sa nu mearga bine programul pe clone. Cum pot citi bootloader din PIC? fara partea de bootloader care se afla in PIC nu pot face nimic. Ca sa functioneze interfata corect si cu tote functiile noi ar trebui modificat serialul si partea de activare licenta ce se afla in portiunea de bootloader...Sau modificat softul care este facut sa functioneze pe jumate daca interfata are serialul de pe clone. modificarea serialului mi se pare imposibila, deoarece nu stiu cum se poatea citi bootloaderul Deci mai abordabil pare softul focom, dar si aici este o problema cel putin pentru mine, este protejat prin comprimare UPX dar o metoda custom. Cineva care are experinta cred ca poate face dezarhivarea manual si sa faca un pach la program, dar inca nu am prieteni/cunostinte in domeniu . Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum