kppus Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Salut,detin aceasta placa Radeon 5850( https://www1.sapphiretech.com/us/galler ... IE_C01.JPG ) si am o problema "cam bubuita",un mosfet seria M3016M-01224G a crapat,se poate schimba???si de unde il pot cumpara??ms Va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuia. Link spre comentariu
ddd3d Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 daca detii un letcon sau o statie de lipit cu varf subtire si ceva rabdare se poate schimba daca puteti si aveti o camera foto puneti va rog o poza cu mosfetul si ce este pe langa el... Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 daca detii un letcon sau o statie de lipit cu varf subtire si ceva rabdare se poate schimba daca puteti si aveti o camera foto puneti va rog o poza cu mosfetul si ce este pe langa el... Acel mosfet a crapat cu un motiv anume , deci eu cred ca mai aveti si alte probleme pe acolo ! Daca totusi aveti scule adecvate si puteti face rost de acel mosfet nu aveti nimic de pierdut ca il schimbati ! Multa bafta ! Link spre comentariu
kppus Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Placa video asa am cumparat-o,cred ca omul a facu overclock la ea si nu a avut racirea cum trebuie pe mosfeti si a cedat unul,atasez poze cu placa.Va multumesc pt sfaturi si va rog sa imi spuneti unde pot gasi mosefetul acesta. Link spre comentariu
kppus Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Am gasit ceva despre mosfet,sa fie corect?? http://www.s-manuals.com/smd/m3 Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Inainte de toate pune aparatul de masura pe barile de alimentare.Adica masori unde vezi condensatorii..de alimentare.Cat si pe c-urile smd de langa procesor.Daca gasesti scurt sunt sanse mari ca procesorul sa fie kaput.Asta cu piesa troznita data jos. Link spre comentariu
kppus Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Deci,procesorul functioneaza cred din moment ce intra si sta 2 min,apuc sa-i vad temperatura si apoi iau restart si se tureaza ventilatorul,iar de masurat nu prea stiu sa masor,daca imi spuneti cum setez aparatul si ce masor ma descurc.ms Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Nu o mai puneti in functiune . E bine daca afiseaza. Cautati piesa respectiva si pasati la cineva care se pricepe.Da,e corect,aia e piesa. Link spre comentariu
kppus Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Am probat-o de cateva ori dar am scos-o dupa restart,acum sa caut moseftul acela,daca ma poate ajuta cineva. Link spre comentariu
kppus Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Stie cineva unde pot repara placa video???sau unde pot gasi mosfetul in cauza???,ms Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Da-mi un telefon la nr afisat din semnatura, am piese pt asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum