Vizitator MirceaT Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Stie cineva daca exista un adaptor de la penseta la universal pentru strung ?Adaptorul trebuie sa aiba o flansa pentru prinderea universalului, si cred ca are con MK 3, dar nu stiu sigur.Daca nu exista pe piata, poate cineva sa-mi faca la strung aceasta lucrare ? Universalul va fi de 80 mm. Link spre comentariu
philiprobz Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Nu vad rostul . Scopul principal al pensetei in afara rigiditatii este precizia. Ori penseta va prelua abaterile universalului in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator MirceaT Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Scopul este sa prind piese cu diametre mai mari, pana in 50 - 60 mm.Stai ca m-am prins ce vrei sa zici.Eu vreau sa inlocuiesc penseta cu un universal, nu sa adaptez pensete la universal. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Este simplu, construiesi un dorn de forma si dimensiunile pensetei care are o flansa pe el pe care pui universal mic. Depinde ce tip de penseta ai. Link spre comentariu
bcristian Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Exista si gata facut, nu f scump. Dar trebuie mai intai sa afli ce con ai in ax (cel in care intra pensetele). Link spre comentariu
Vizitator MirceaT Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Este simplu, construiesi un dorn de forma si dimensiunile pensetei care are o flansa pe el pe care pui universal mic. Depinde ce tip de penseta ai.Radu, te bagi sa-mi construiesti un dorn ? Daca da, iti dau telefonul meu si iti trimit dimensiunile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum