Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv sunny cod mfy

iuliantv

Postări Recomandate

are cineva un cod mfy probat pentru un TV SUNNY AT211K1PF , Procesor TDA 9351PS/N3/3 , Memorie 24C08, Audio AN17821A, Sursa 5Q0765RT, B.V. STV9302B chassis thomson Model:MEK-UOC-14/21,pentru procesorul TDA 9351PS/N3/3 am un cod salvat 1491,dar nu vrea sa miste,posibil sa fie bun codul,problema e ca propietarul mi-a adus tv-ul cu placa pe care este montat senzorul rupta si acea bucata lipsa,i-am adaptat un senzor ir si nu stiu daca nu cumva nu e compatibil, sau nu e bun codul mfy care-l a-m eu.v-a multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• geoky

2

• FLORIN IORDACHE

2

• mariancalinescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

NP51 merge sigur, asa cum zicea MarianAi defect ...

da mai mult ca sigur,a-m semnal ir pe pin 64 la actionarea telecomenzii,tensiunea scade putin,a-m incercat si alt dump,m-ai mult ca sigur procesor defect,cred ca propietarul a dat peste el, si a cazut sau aproape de a cadea,mufa selector stramba,cablul de alimentare aproape smuls ,cablu de alimentare vine pe un modul cu buton retea ,led stby,si senzor ir,si acest modul s-a rupt in doua,posibil sa fi facut atingere cu una din tensiunile ce vin pe el,sau chiar cu 220v,maine incerc un procesor,v-a multumesc de ajutor
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna seara,

Postez aici sa nu mai deschid alt topic. Televizor Sunny model AT211K1PF. Aparatul nu este la mine. Poza telecomenzii o atasez mai jos. NP51 nu merge la acest tv. Am cautat originala pe la magazine si nu este de gasit. Daca imi poate spune cineva ce merge in locul ei, sau un cod pentru PRC. Multumesc.

https://s21.postimg.org/vl61f71kn/Sunny_AT211_K1_PF.jpg

Link spre comentariu

Telecomanda care functioneaza la acest tv-u este : VES-01 . Iar procesorul din tv-u cred ca e :TDA9351PS/N3/3. :reytre

Telecomanda arata ca si in imaginea atasata.

post-177758-0-11373200-1479409188_thumb.jpg

Link spre comentariu

Telecomanda care functioneaza la acest tv-u este : VES-01

Bun, vad ca pe Qunda, Ves-01 nu bate codurile pe acelasi sistem, totusi o sa o trimit clientului, sa o incerce la tv. Multumesc.

mfy 1491

Multumesc Iulian. Inca nu am telecomenzi MFY, dar o sa cumpar sa incep sa lucrez si cu acestea.

Editat de geoky
Link spre comentariu

Bun, vad ca pe Qunda, Ves-01 nu bate codurile pe acelasi sistem, totusi o sa o trimit clientului, sa o incerce la tv. Multumesc.

Ok,dar totusi incercarea moarte nu are... :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări