Vizitator spider_ktx Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 nu prea am experienta cu microcontrolerele pana acum doar am programat si am facut si ceva programatoare..(jtag download cable XILINX si un programator pt pic nu mai stiu exact modelul) am mai modificat si niste linii in cateva fisiere *.asm... dar mai mult de atat nu prea am facut...totusi problema pt care cer ajutor... am nevoie de un montaj care sa imi reproduca o secventa de cod(sau cum se zice) luata de la un touch screen pe portul serial cu programul serialwatcher. montajul trebuie sa reproduca acel cod de fiecare data cand e apasata o tasta.... macar ceva documentatie sau ce sa caut pe net.. as fi foarte recunoscator...va multumesc Adrian Link spre comentariu
sborkuti Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 daca imi trimiti secventa de cod de la serial iti fac eu programul Link spre comentariu
Vizitator spider_ktx Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 ok poti sa imi lasi un nr de tel? sau o adresa de YM??acum trebuie sa plec... sunt la munca:( merci mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum