Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump LCD SilverCrest 19111C/T Vestel 17MB60-3

Th3_uN1Qu3

Postări Recomandate

Va salut, as avea nevoie de un dump pentru un LCD-TV cu DVD SilverCrest 19111C/T, cu placa de baza Vestel 17MB60-3. Sursa merge, toate tensiunile sunt prezente, insa TV nu face nimic, si banuiesc ca este flashul alterat.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• nicnec

2

• Angel-boy

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Am specificat deja ca am toate tensiunile... De asemenea, procesorul se incalzeste, deci in mod sigur e alimentat. Am tinut si 30 sec pe power si nu se intampla nimic. Ledul nu se aprinde.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator amperu

Buna ziua, am si eu un led tv cu aceeasi placa de baza 17MB60-3, problema consta in faptul ca pe ecran afiseaza imagine dar totul se vede in ''reluare'' ramane imprimat pe display..cred ca se mai numeste si efect de ghosting..credeti ca se poate rezolva cu un update de firmware? Tensiunile sursei sun ok.

Link spre comentariu

Buna ziua, am si eu un led tv cu aceeasi placa de baza 17MB60-3, problema consta in faptul ca pe ecran afiseaza imagine dar totul se vede in ''reluare'' ramane imprimat pe display..cred ca se mai numeste si efect de ghosting..credeti ca se poate rezolva cu un update de firmware? Tensiunile sursei sun ok.

Acolo e problema de panel nu software
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

buba e in condesatori de langa ic sunet si posibil si ic sunet ,acestea contine kitul de reparare,

• [*]U168 [*]C1075 *2 [*]C1076 *2 [*]C1077 *2 [*]C1078 *2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări