1987 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 SalutareAm o problema ciudata la e51, in 2012 l-am dus la un service pentru ca se aprindea cu ecran alb, cautasem ceva pe net dar era o chestie hardware si ma depasea. Mi-a fost reparat + baterie schimbata, a mers ok cateva luni si anul trecut mi-am luat alt telefon si nu l-am mai folosit pe asta. Dupa 2-3 luni m-am gandit sa bag o cartela vomafone in el, cand colo intr-o seara tot se aprindea si stingea ecranul la el, practic bateria mi se duce intr-o zi si ecranul se stinge si se aprinde cand e in 'standby', nu stiu ce s-a intamplat, i-am dat restore dar degeaba, nu a fost trantit sau ceva, telefonul functioneaza ok doar ca se aprinde si se stinge.Cat despre celalalt nokia, as dori sa stiu cam cat m-ar costa o decodare sau daca o pot face acasa, e blocat in vodafone si as vrea sa-l folosesc in cosmote, multumesc. Link spre comentariu
voodoo Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 2730 se face prin brute-force .Te-ar costa undeva între 60 şi 80 lei . Link spre comentariu
1987 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 2730 se face prin brute-force .Te-ar costa undeva între 60 şi 80 lei .am inteles, mersi frumos, nu prea se merita sa dau 60 de lei ca gasesc unul decodat, sa dea dracii in nokia atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum