FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Buna seara ! Am si eu o rugaminte la dvs.....il puteti ajuta si pe varu meu.....cu un driver pentru placa video Intel® Graphics Media Accelerator 3600 Series....Dar driverul sa fie pentru wind...xp/32 biti....Am tot cautat si eu si el driverul pt wind...xp.....dar fara nici un rezultat,adica exista doar pentru wind.....7/32-64 de biti care nu se potrivesc ....pe wind......xp/32 biti....Asteptam un raspuns de la dvs !!! Multumim mult !!! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Folositi www.ma-config.com instalati acea mica aplicatie si apoi va scana laptopul si i se va da driverul necesar ! ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Va anunt ca varul meu nu are net....si nu are cum sa instaleze acest prog....Asa ca ar fi mai bun un driver pentru placa video,pentru ca asa o sa vina la varul meu la mine cu un stick ca sa-si ia driverul. Inca mai asteptam driverul placi video !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Va salut ! Va anunt ca la rezolvat varul meu laptopul.....la rezolvat pentru ca ia instalat wind....7/32 biti.Va multumim mult pentru raspunsurile date !!!! O zi mununata va dorim !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum