Vizitator droghy Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 Vreau sa-mi cumpar un difuzor pt k apoi sa fac un subwoofer.Mai am acasa o combina sony MHC-RG475s (2boxe+subwoofer) si o alta boxa sony model SS-L80,si mai vreau un inca un subwoofer.Vreau sa stiu deocamdata c difuzor e cel mai potrivit pt subwoofer la pretz d max 3 mil.apoi incinta...filtru...design...dar deocamdata difuzoru sal cumparp.s.ma bucur k am dat d forumul asta k e reushit si felicit admin. Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 hp15s , este 250 lei noi Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 mai bine un subwoofer de la GZ seria titaniumcred ca ar fi destul si cel mai mic , de 10", dar asta depinde mai mult de buget Link spre comentariu
Vizitator droghy Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 imi place Groundzero GZTW,dar si hp 15s. mai caut.si am uitat sa specific ceva: sa fie p 6-8 ohmi Si mai e problema d akizitzionare: d unde il cumpar?de ex: difuzor MAX TL-3801C de 15" e 2 mil. si stiu d unde sa-l iau,dar e p 4Ω...sau pot sa cumpar alte difuzoare no-name...dar nu cre k e indicat...nu? Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 iti recomand hp15s la pret mic, parca avea vasile http://www.hi-end.ro Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 mai oameni buni nu mai recomandati hp15 pt ca ala nu e dif de subwoofer !!!!! Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 mai citeste odata , scrie HP15S Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 i woofer !, droghy... incearca sa mai strangi ceva bani pt un HP18w (3,5 mil) ii de 18" si ala iti zguduie apartamentul sau casa.. unde stai..., ala ii cu adevarat dif de subwoofer, si suna bine si la 10W :wink: Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Io sunt de acord cu Dr4g0n . Mai bine mergi pe un GZ, sau pe hp18S. Singura problema mai ramane faptul ca la Hp cutia va fi cam de 2 sau mai mult mai mare ca la GZ...dar..cum mai zicea cineva chiar suna tare . Acum dep unde stay la bloc sau la casa . Daka stay la bloc se vor bucura mai mult vecini decat tine de subwooferul HP . :rock: Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Mai bine mergi pe un GZ, sau pe hp18S. mult . :rock:el vrea un difuzor care sa coste maxim 3 mil si tu recomanzi un difuzor care costa 4,5 mil Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 recomand Ground zero Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 io nam zis Hp18s !!!!!!!! ci Hp18wnexus... ce dif de la GZ imi recomanzi pt un subwoofer , un.... 12" sa zic... care serie ar fi buna si nu f scumpa ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 GZTW30T ar fi ok la un pret de 285 lei, pacat ca stocul este momentan epuizat....in final , tot difuzoarele auto sunt mai bune pt ascultat in casa fara sa umplii jumate de camera cu subwooferul :rolleyes: (hp-18W)P.S.pt dementi , incercati un sub cu 2 hp-18W in izobaric :smt003 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 care sunt avantajele izobaric ? fata de un reflex dual cu 18w? se paote si cu Hp18s ? care is vantajele ? dar dezavantajele ? poti sa imi simulezi te rog 2xHp18s in izobaric si sa postezi graficul aici ? mersi, astept, is f curios ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Kenwood , pe scurt:incinta izobarica va avea un spl mai mic cu apox 6 dB fta de cea dual 18" la puterea RMS , dar va avea volumul injumatatitadica in loc sa ai un monstru de 300 de litri cu 2 difuzoare de 18" , vei avea un monstrulet mai mic de doar 150 litri, dar cu acelasi raspuns in frecventa.nu se prea preteaza aceasta optiune pt sonorizari de mare putere din cauza pierderii de spl. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum